aracımı doğuş esenyurttan aldım oldukça memnun kalmıştım çiçeklerle üstünde kırmızı brandayla falandı araba geldiğimde yine çiçekle falan uğurladılar çok hoşuma gitmişti dedim artık hep buraya getiririm. ama sonrasında egsoz ucu taktıırıcaktım sanayiden doğuş esenyurda gidip sordum takıcam haberiniz olsun diye😀 bana manifolda kadar garanti dışı dediler tmm dedim takmadım... sonra altura gittim aynı şeyi sordum ne alakası var altı üstü uç garanti dışı kalmaz dediler... 1500 2000 km arasında antifreze suyu eksiltti araba işte sölediklerine göre normalmiş hava kalmş içinde sonra çekmiş suyu normal seviyeye ulaşmş ama sıvı normalin aşağısında e dedim doldurun o zaman doldururz ama ücretli dediler 15 lira istediler sinirlendim çıktım altura gittim beni aracımla beraber servis katına sokup bir güzel muhabbet ettiler hiç kayıt bile ettirmeden aracı silecek suyuna kadar doldurdular antifreze paralı mı dediğimde de bana " herşey para mı ya iki damla sıvı" dediler aynen... o yüzden satış konusunda esenyurt çok iyi (alturda benimle bazı konularda iddalaştıkları için inadımdan almamıştım) ama servis konusunda acımasızlar bence...