ultraslanonur
Kayıtlı Üye
1 ay sonra aynı durum benım de olacak ben yanına gıderım de hedıye konusunda karar veremedım😀 ugur sen ne aldın🙂
kardeşim şu aralar aşk acısı çekiyorum bende ne fikirler var bi bilsen anlarsın derdimi🙂 bak bugün yeni bir fikir daha geldi ilker de yanımdaydı bi at bulcaksın beyaz gidiceksin kapısına beyaz atlı prensin geldi aç kapıyı die zili çalcaksın iki ihtimal var : -açar kapıyı sevinç gözyaşlarına boğulur yada - delimi ne die kapıyı suratına kapatırpuhaha ben tepkisini şuan tartamadığım için yapmıorum..hakan abi cok güzelmiş 😀 beni hatırladıkca oturup yer puhaha
kardeşim şu aralar aşk acısı çekiyorum bende ne fikirler var bi bilsen anlarsın derdimi🙂 bak bugün yeni bir fikir daha geldi ilker de yanımdaydı bi at bulcaksın beyaz gidiceksin kapısına beyaz atlı prensin geldi aç kapıyı die zili çalcaksın iki ihtimal var : -açar kapıyı sevinç gözyaşlarına boğulur yada - delimi ne die kapıyı suratına kapatırpuhaha ben tepkisini şuan tartamadığım için yapmıorum..
Dip not: At derken Peluş atlar yada oyuncak atlar var büyük onlardan yoksa gerçek deil aman diiimpuhaha
engin abi ufacık şeylerden mutlu olan birisidir arkadasım o yüzden sıkıntı yok Keske gide bilsem 🙂Yanına gitmen lazım kardeşim kısa ve öz istersen lambo al yine gün gelir kafana kakar bu durumu.
xx
Peki kardeşim sen bilirsin ben tecrübeme dayanarak söylüyorum😱engin abi ufacık şeylerden mutlu olan birisidir arkadasım o yüzden sıkıntı yok Keske gide bilsem 🙂