Yıllardır küfrediyoruz bu şerefsizlere!!! şerefsize şerefsiz desen ne olur ki? rahatsız olur mu sizce? artık birşey dediğim yok rezilliklerinin gereğini yapıyorlar çünki...
Burda mevzu BİZ olmalıyız... Neden Türk ordusunun elinde hertürlü görüntüleme izleme takip teçhizatı varken, benim askerim gündüz gözüne şehit oluyor? Yada şöyle soralım, henüz acısı gerçmemiş bir karakol baskını oldu bu kış, heronun aldığı görüntüler internete düşüp heron askerlerimizin tek tek şehit edildiğini kaydederken, ordumun jetleri neredeydi? Heron kaçan şerefsizleri kmlerce takip ederken, ordumun jetleri, bordo berelileri nerdeydi? ...
Heronları izleyen subay nasıl dayandı bu yürek acısına ki, hiçbir yardım gitmedi... Her ne kadar kendimizi Avrupa'dan saysakta, burası ortadoğunun başkenti malesef, isviçre gibi huzurlu sakin günlerimizin olacağını beklemek hayal... üzerimizden oynanan oyunların pislikleri bunlar...
içimiz dolu ama ne desek rahatlayacağımızı sanmıyorum, yüreğine acı düşen ailelerimizi hiç düşünmek bile istemiyorum...