Herkese slm her zaman değil ama arada özellikle geri geri gelip ileriye manevra yaptığımda boğazdan gelen hırıltı gibi direksiyonu çevirirken ses geliyor sorunu biler var mı acaba rot başların damı sıkıntı var yapılma aciliyeti nedir sizce
bende de bilhassa direksiyon dönükken ,ileri gidip geri gelince yada geri gelip ileri gidince aks kafalarından kütürtü şeklinde ses geliyor ve araba daha 4000 km de .....!
Araciniz dsg mi manuel mi?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
manuel ıbıza , aks kafalarından geliyor büyük ihtimal ses aks kafası sesi yani bu dediğim ses
Garantiniz devam ediyorsa, yetkili servise götürmek en iyisi o zaman
6 aylık daha araç , ama bundan önce çok basit birşey için götürdüm arka sağdan ses geliyordu bozuk yollarda , el freni telini tutan bir parça var o yerinde yoktu tel bozuk yollarda arka dingile vuruyordu luk luk diye sinir bir sesti fakat 2 tane servise gittim o ses için biri punta atığı olabilir dedi 1 hafta kadar kalabilir araba dedi sesin varlığını kabul ettiler sonra ertesi gün bir başka servise gittim onlarda hafif bir ses var fakat şimdi onun için sağını solunu sökersek bunun için başka seslerde gelebilir dedi , bende tamam bırak kardeşim dedim aldım arabayı kanala soktum altını iyice inceledim gözle ,sonra telin değdiği yeri buldum sünger sıkıştırarak sesi geçici olarak giderdim o parçayı alana kadar servisten
şimdi açıkcası artık bu yetkili servislere gitmek dahi istemiyorum ama tabiki seste çoğalma olursa mecbur gideceğim
Sahrayıcedit Erya otomotiv e gidin.orda servis danismani alper var.Benim adimi verin.Size yardimci olur