Direksiyon sertleşti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ynsylcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yunus Ne oldu kardeşim baktırdın mı ? Bizim leonların direksiyon hidroligi hemen antifiriz kutusunun önünde kuçuk siyah bi kutu

kardeşim iş dolayısıyla henuz baktırmak mumkun olmadı cuma günü baktırıyorum inşallah

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

kardeşim iş dolayısıyla henuz baktırmak mumkun olmadı cuma günü baktırıyorum inşallah

sorun çözüldü gibi 🙂 kaputu acıp arabaya bakmazsan olacagı bu arabanın v kayışı kopmus kayış yok ondandır dıye dusunuyorum sımdlık yarın bı tamırcı alıp taktırıcam bakalım duzelır herhalde

v kayısıyla direksiyonun alakası varmı ki ? 😕

valla bende bılmıyorum ama gozume o takılnca ondan olabılecegını dusundum sımdı aku takmak ıcın kaputu acınca farkettım

kardeşim v kayışını taktırınca düzeldi direksıyon pompasını mı ne donduruyomus 50 lıraya taktırdım bugun

çok geçmiş olsun ..kolay ve sıkıntısız halletmiş olmana sevindm

çok geçmiş olsun ..kolay ve sıkıntısız halletmiş olmana sevindm

hadi hayırlı olsun kazasız belasız ... 😱key:

hadi hayırlı olsun kazasız belasız ... 😱key:

Valla gözünaydın ama sakın bi daha böle bi ihmalkarlıkta bulunma zira V kayışı Şarj dinamosu, su pompası ve yağ pompasınıda çalıştıran merdaneleri döndürür allahtan arabayı yoracak işler yapmamışsın kopukken yoksa yatak sarmaya kadar yolu var o işin..

Valla gözünaydın ama sakın bi daha böle bi ihmalkarlıkta bulunma zira V kayışı Şarj dinamosu, su pompası ve yağ pompasınıda çalıştıran merdaneleri döndürür allahtan arabayı yoracak işler yapmamışsın kopukken yoksa yatak sarmaya kadar yolu var o işin..

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt