şimdi geldim eve sınav süper geçti kopya çekmedim kopya bahaneydi güzel taktikleri görüp eskileri anımsayalım diye çünkü derslere girmiştim aklımda kalanları yaptım... Kopya taktiklerine gelirsek A4 olayı sıkıntı 2-3 hoca gırıor kIC kadar studyolarımıza hemen farklı kaqıt oldugu anlaşılır ve sorular kağıtlarda oluyor zaten fotokopıde kucuk notları kucultup cekme olayındada 2 gun once baska sınawda uyguladık butun sınıf olarak sınıftan biri hazırlamış biz çoğalttık sınıfça, bacağa yazma kıllardan heç bişi göremem diye düşünüyorumpuhaha(anam kız dogursaydı dedşğim tek yer sınavda işe yarar diye düşünüyorum pürüzsüz bacaklar)😱telefonları topluyorlar ama vermesekte oluyor yakalanırsak telle kopy cekmıs gıbı oluyorsun... (ara sıra o taktıkte yarıyor)😱 sınavın notlarını hoca vermıyor kıtabı yok ve genelde cızımle alakalı bır sınav cızım ve tanım dıyelım ondan azcık kasıyor ama 1 soru harıcınde hepsınden emınım iiyi geçti taktikler için saolun tsk ederım güzel bir anımsama oldu birçoğunuz için okul yıllarından...puhaha