Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dikiz Aynalar

EceLMeriC

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2010
Mesajlar
40
Yaş
38
Merhaba, arkadaşlar

seat cordoba sahibiyim araç hakkında bir sorum olucak, dikiz aynaları bildiğiniz gibi içerden katlanıyor eskiden katlayıp hemen tekrar açabiliyordum fakat şuan ne oldu ise, katlıyorum tekrar açmaya çalıştığımda 10-20 saniye bekletiyor öyle açılıyor yani geç açılıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
 
sürekli yapmıyosa bence umursamayın..
mekanizmayı biraz yağlayabilirsiniz..düzelmezse tuşta sıkıntı olabilir..
 
Kapanma modunu aktif ettiğinizde ayna motorunun sesi geliyosa mekanik bi arıza vardır.
Eğer motor sesi gelmiyo, 10 20sn sonra kendiliğinden kapanıyosa elektronik bir arıza vardır.
 
2004 cordoba sıgno aynalar nasıl katlanır dun denedım katlamayı yan aynaları katlanmadı bende bıraktım
 
Bir darbe almıştı bu olay ondan sonra olmuştu ilk aldığımda aracı bir sıkıntı yoktu fakat darbeden sonra açıldığında birsorun yok fakat kapattığında 10-15 saniye bekletiyor ne yazıkki servise gittim fazla ilgilenmediler, değiştirmemi söylediler :)
 
Bence bi elektrikçiye götürün gösterin yada kendiniz sökün bakın biraz zahmetli işter onu hatırlatayım.

xx
 
bakalım bir denicez nerdenmiş sorun sorunu halledersen paylaşırım başına gelen arkadaşlar olabilir :)
 
bendede 2004 signo var ama nası katlandığını bilmiyorum bide uzaktan kumandanın ışığı yanmasına rağmen kapıları kitlemiyor açmıyor. bi arkadaş sekrone etmelisin dedi denedim olmuyo ne yapabilirim
 
2004 modellerde aynalar katlanmıyor, kitlenme sorunuda elektrik aksamdan dolayı bir arkadaşımın başına geldi elektrikci yapmıştı ama seatdan anlıyan birine göster
 
Geri
Üst Alt