Difizör ve çift çıkış egsoz

leon36

Kayıtlı Üye
Arkadaşlarım benım aracım 4.5 aylık her hangi bir sıkıntısı yok şükür , geçen kaput koruması çektirdim o sırada arka difüzörü yaptıran leonları gördüm ve egzoz ucu taktıranlar felan . Benım aracım 1.2 tsi arka kısım düz , klasık . Acaba ben difüzör taktırsam sol kısımdan 2 egzoz çıkısı ekletsem garantiden çıkarmı araç ? Çıkıyorsa bu kadar insanın yaptırması saçma değil mi ?

Arkadaşlarım benım aracım 4.5 aylık her hangi bir sıkıntısı yok şükür , geçen kaput koruması çektirdim o sırada arka difüzörü yaptıran leonları gördüm ve egzoz ucu taktıranlar felan . Benım aracım 1.2 tsi arka kısım düz , klasık . Acaba ben difüzör taktırsam sol kısımdan 2 egzoz çıkısı ekletsem garantiden çıkarmı araç ? Çıkıyorsa bu kadar insanın yaptırması saçma değil mi ?
Garantiden cıkmaz eksoz ucu ve difüzörden bişey olmaz

Garantiden çıkmaz çıkar derlerse de zor degıl söker servise öyle gidersin

difüzör çıkarmıyormus fakat , egzoz çıkarıyormus ?

Egzoz başlığı çıkarmaz. Sağ taraftan iki tane aktif ettirirsen egzoz garantiden çıkar. Zaten egzozdan kaynaklı bir sorun olduğu ben hayatımda hiç duymadım. Başlık taktıracağın için kafan rahat olsun.

@Okaaan abi yaptırmayı planlıyorum yapan arkadasta baya iyi bu işte difüzör ve orjinal fr modellerinin aynısı olan sol kısımdan çift egzoz çıkısı yaptırmak istiyorum en son 300 e anlastık . egzoz ucları birinci sınıf krom paslanmaz . ayrıca araçta park sensörü yok servisye 500 diyorlar bu yaptırdığım yer 150 diyor .Ne dersin serviste taktırsam orjinali gibi mi olur benım araç kırmızı ?

Egzoz garantiden çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Bence içinde kalmasın. Taktır gitsin. Ama dikkat etmen gereken nokta zamanla paslanma yapmasın. Çirkin duruyor.

anladım abiler.. @#ismail abi egzoz ucunu taktırsam araç komple mi garantiden çıkıyor yoksa sadece egzoz kısmımı garantiden çıkıyor kafam karıstı?

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt