Çok teşekkür ederim . İthal folyo var arkadaşımızın yeri düşünürseniz fiyatta yardımcı oluruz . 29 olmasının bi anlamı yok 🙂 gümüşhaneli değiliz ama selamlar gümüşhanemize 🙂can yakar can 😀 folyo ilemi kaplattınız _? maliyeti ne kadar oldu_? maşallah cok guzel olmus...bu arada plakanın bı anlamı varmı 29 olmasının 😀
aleykum selam 😀 29 lara karsı zaafım varda dayanamam sorarım 😀 fıyat konusunda bilgi amaçlı soruyorum yaptıracagım yer artvın yada ankarada olucagından fıyat bılgısı ıstıyorum...folyoları keske kış geçtikten sonra yaptırsaydın 🙁 ama inşallah atmaz folyolar cok bgenıdım gule gule kazasız gunlerde kullan..Çok teşekkür ederim . İthal folyo var arkadaşımızın yeri düşünürseniz fiyatta yardımcı oluruz . 29 olmasının bi anlamı yok 🙂 gümüşhaneli değiliz ama selamlar gümüşhanemize 🙂
Teşekkür ederim boya koruma folyosu var atmaz tesekkür ederimaleykum selam 😀 29 lara karsı zaafım varda dayanamam sorarım 😀 fıyat konusunda bilgi amaçlı soruyorum yaptıracagım yer artvın yada ankarada olucagından fıyat bılgısı ıstıyorum...folyoları keske kış geçtikten sonra yaptırsaydın 🙁 ama inşallah atmaz folyolar cok bgenıdım gule gule kazasız gunlerde kullan..
İlk hedefimiz akdeniz değil kare plaka zaten 🙂gayet başarılı olmuş güle güle kullanın..emeklerine sağlık..yalnız benı kare plaka yap diye bağırıyor 🙂
Amin dostum tsk ettimmaşallah güzel olmuş Rabbim kaza bela vermesin