Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aklımda video çekmek var sadece..o da nasıl şöyle..
evimin kapısından FPS tarzında eve girip önce biraz dolanmak sonra da bi kaç iç çamarışı dağılan eşyalardan sonra yatak odasının kapısının kameranın dikkatini çektikten sonra kapı koluna uzanırken fade out yapmak..
bunu da bi müzikle falan desteklemek ama..düşündüğüm gibi bişi çıkmicak muhtemelen..
Valla Yiğidim cideo konusunda benim bir tecrübem yok, aslında konular bana da kalın geliyor yani 🙂 Ben sadece çıtır fikir olarak tavsiyede bulunabilirim. Biraz önceki videoyu canlandırsan nasıl olur 😀
velakin 2.'si için de bi nü albüm kapağını sansürlemek ya da biraz yumuşatarak TR'ye uyarlamayı düşünüyorum..ya da mesela bi kitap düşün..adı da "bir hıristiyan çocuğun dramı" diye..atıyorum boynunda haç var..onu "bir müslüman çocuğun dramı" diye değiştirip boynuna farklı bişi koymak gibi..anlatabildim mi.. 😀
abi o tarz bişi yapmak sorun değil de pek yaratıcı da değil..
velakin yaratıcılığın sınırlarının zorlanması gereken bi proje değil uyarlama konusu ama o da içime sinmicek zaten..daha güzel fikirler lazım..küçücük bi değişikle bişileri uyarlamak falan çok daha güzel olur..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.