Deri Döşeme Yaptıracağım; Renk Kombinasyonu Tavsiyeniz?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bana versene şu tüyolardan biraz, para lazım 🙂

mesajını bekliyorum Faruk abi🙂

Şu anda tek tiyo, yılbaşına kadar düşse bile satma, hatta güncel rakamlardan alabildiğin kadar da al. Sadece firmaya dair haberleri hangi banka ile çalışıyorsan o bankanın internet sayfasından takip et. Hatta almadan da bak bence ona göre karar ver. Mesaj geliyor.
 
bende cupra-r dakı koltuk ve onun ustunu cozemedıgım tarz kumastan ıstemıstım zamanında😀
 
parça parça Cupraya benzeteceğine değiştir gitsin abicim 🙂 yaptıracağın her şey zaten onda standart. Ha bütçe mi yetmiyor? Onun da kolayı var, bir tiyo vereyim yıl sonuna kadar sabret gireceğin miktara göre belki Cupran bedavaya bile gelir😉 Krizi firsatlara dönüştürün arkadaşlar bu fırsatlar her zaman ele geçmez, her geçen gün biraz daha geç oluyor benden söylemesi.

Yok be abicim ben individual bir arac istiyorum herseyi standart olan degil tavani belki daha sonra dusunurum ama guzel bir koltuk yaptiricam su aralar yoksa arabamdan da motorundan da cok memnunum..
 
abi deri koltuk vişne çürügü ve beyaz renk kombinasyonunu göstermek amacıyla
10.jpg
 
Cok şık duruyor tesekkurler Yucel bu tonda visne rengi de olabilir adamlarin dukkanina gidip bakicam ilk bos gunumde.
 
kaan abi msn varsa ver istiyosan değişik çalışmalar var elimde şimdi buraya yüklemek uzun sürer..
 
Kaan abi benim önerdiğim renklere ne diyosun. ??
 
Kaan abi renk olarak vısne curugu yada gul kurusu ıyı bır secım olur,Art car konusundada ıcnı rahat olsun ıslerını cok ıyı yapıyolar,hatta bulabılırsem arkadasımın eskı arabasının koltuklarının flanda fotosunu eklerım cok basarılı yapılmıstı.
Konusu degıl ama eklemek ıstıyorum,ılk msjlarda koltuk yerıne chıp yaptır dıye msjlar gordum o konuya brazcık degınmek ıstıyorum.Chıp konusunda ınsanlar genelde cok cekıngen olyolar bsey olur mu sorun cıkarmı falan flan dıye ama korkcak bsey yok.Tabı bu duzgun yapıldıgı surece gecerlı.Chıplı Tsı duymadım demıssın,kımse yanlıs anlamasın bızım forumumuz yenı olmasından dolayı da olsa gerek teknık konularda gırısımde bulunan az kısı olmasından dolayı bu mevzulara cok acılamadı henuz,tsı da chıp yaptıran varmı dıye baska forumları da ıncelıcek olursak ılk yaptıran ve yapan yerın msjlarını bıle bulabılırsın.Tsı ın ısletım sıstemının cok yenı olmasından dolayı bunu yapabılcek yer ılk cıktıgında cok azdı hatta TR de bır kısı yapıyodu ve ınsanlar yaptırmak ıstesede gırısımde bulunan olmadıgından yaklasmıyolardı.Bugun hazır yazılmıların yanında custom yapan mapperlarda var TR de.20-25 bg gıbı artıslar saglanıyor yazılım sonucunda.bu da stock tsı a 3-4 boy rahat fark atmak demektır.
Konunun ozune docek olursak koltuk yada yazılım ıkısde zewk ısı,benım arabamda ne yay ne jant ne tampon vardı ama performansına yonelık ısler yapıyodum,karar vermesıde kısının zewkıne baglı
 
39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt