Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi öbürünü ben kabullenememiştim zaten sırtını buna dayaman güzel olmuş ....allah kaza bela vermesin tabanın düz bassın inşallah Maaşallah bu arada yeni pilakanı izmir şirince detaya yazarsan sevinirim.😀
hadı ya abı soleseydın ya alan admaa adanada burak var onlada tanıs dıye sımdı kımde merak ettım bakalım belkı yolda gorurum yanı ınsallah gorurum
zaten adana ınsanı sever mk1 lerı doldurmayı
bu aracı benden fazla isteyip araştırma safhasında benden fazla emek sarfeden [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] , @çöllü ulvi ve selçuk emeklerinizden ötürü ikinizede çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim için mesai harcayıp vakit ayırdınız son olarak yaşasın SCW
Eski makinan da bir başkaydı abi ama Bu ondan daha vahşi duruyon hele birde senin elindeyken abi allah kaza bela vermesin abi kazasız belasız cezasız günlerde inşallah abi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.