muratcantona
Kayıtlı Üye
bırbırne yakın degerlere sahıp araclar sadece tarzları farklı farklı hedef kıtleye hıtab edıyorlar🙂
aynen abı dedıgın gıbı ...
bırbırne yakın degerlere sahıp araclar sadece tarzları farklı farklı hedef kıtleye hıtab edıyorlar🙂
Stock olarak kıyaslaman için buraya arabalar yazıyorum İsmail kıyasla 😀
EK9 Type-R ile Cupra2
EP3 Type-R ile Leon MK1 Cupra 1.8T ya da Cupra4
FD2 Type-R ile Leon MK2 Cupra ya da Cupra R.
turkıyede fn2 type r var fd2 sedan type r
Biliyorum Ogün 🙂 Türkiye'de EK9 Type-R'da yok..
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:50 ----------
Seninki 150 😀 Kötü seninki 😀😀😀 Niye tartışıyım nan senle hatırlatıyorum sadece öyle dedigini şimdi 150 yazınca heh ayberk öğrenmiş sonunda 150 hp oldugunu dedim içimden bu arada konuyu cacık ettin nan 😛😛😀
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Bunu da geçen var. Çok hemde.hadı bakalım bunu kım gecıyor tartısın bakalım bunuda gorelım 😉
Yani diosun ki; ''EK9 Typer vardıda biz mi Cupra geçmedik'' 😀😀😀😀
sana yazmamıstım alp e yazmıstım cunku ılk o yazmıtı karıstı sanırım
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:50 ----------
Seninki 150 😀 Kötü seninki 😀
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Bunu da geçen var. Çok hemde.
ya stock sekılde😀 mclaren f1 gecıyor ama uzunda gecemıyor dragta alıyor aracın agır kalması yuzunden ronaldoda gecıyor😛
ya stock sekılde😀 mclaren f1 gecıyor ama uzunda gecemıyor dragta alıyor aracın agır kalması yuzunden ronaldoda gecıyor😛
conta kil bul😀
İnsanlar Honda'yı, sadece Türkiye'deki modellerden ibaret sandığı için böyle oluyo İsmail 🙂 Mesela EP3 Type-R'ın 220hp'lik versiyonu da var. Integra R'da da aynı motor var hatta..Yani diosun ki; ''EK9 Typer vardıda biz mi Cupra geçmedik'' 😀😀😀😀
Stock şekilde geçen de var. Uzunda da kısada da. Oynanmışlara girersek zaten, say say bitmez.ya stock sekılde😀 mclaren f1 gecıyor ama uzunda gecemıyor dragta alıyor aracın agır kalması yuzunden ronaldoda gecıyor😛