Gtı
Kayıtlı Üye
Şimdi RS4'e mi yükseldik 😀
Sonuçta Seatta audi motoru kullanıyo 😀
Not1: Yanlış anlaşılmasın Rs4'deki motor seat motoru değil.
Not2: Mesela 2.0TFSI ı audide kullanıyo seatta kullanıyo 😀
Şimdi RS4'e mi yükseldik 😀
hondalarin iyi yurudugu bi gercek fakat ayni oramda iyi duramiyorlar. birde ep3 tam olarak kac kilo?
Başka soru var mı Burak 😀 ?Sonuçta Seatta audi motoru kullanıyo 😀
Not1: Yanlış anlaşılmasın Rs4'deki motor seat motoru değil.
Not2: Mesela 2.0TFSI ı audide kullanıyo seatta kullanıyo 😀
1270kg.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Başka soru var mı Burak 😀 ?
hondalarin iyi yurudugu bi gercek fakat ayni oramda iyi duramiyorlar. birde ep3 tam olarak kac kilo?
Stock olarak kıyaslaman için buraya arabalar yazıyorum İsmail kıyasla 😀
EK9 Type-R ile Cupra2
EP3 Type-R ile Leon MK1 Cupra 1.8T ya da Cupra4
FD2 Type-R ile Leon MK2 Cupra ya da Cupra R.
.
Floydian
Madem bu araçları performans olarak kıyaslayacağız BİLİMSEL olalım. Videolardan çıkarak bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum. Sonuçta çoğu modlu araçlar Burak'ın dediği gibi. Gelin biz verilerine bakalım:
EP3 Type R'ın 0-100km/h hızlanması 6.7 sn dir. Cupra'nın 6.4sn dir.
EP3 Type R'ın 1000m yi katedebileceği min. süre 27.80sn iken Cupranınki 26.40sn dir.
EP3 Type R'ın Max hızı 235km/h içen Cupra'nın 247km/h dir.
Çok ağır olmasın diye esneme verilerini yazmıyorum..
İsmail Oha 😀 diyorum başka bişey demiyorum. Baştan aşşağı yanlış veriler yazmışsın.EK9 Type-R=0-100= 6.8sn
Cupra2=6.4sn
EK9 Type-R= 1072kg
Cupra2=1420kg
Ayberk bana bu komik karşılaştırmayı yaptırdığın için çok teşekkür 🙂 Akşam akşam neye güldüm biliyormusun? Aradaki 348kg'ye rağmen Cupra daha hızlı 🙂
Ayberk bence sen at gözLüklerini çıkart 😉
İsmail Oha 😀 diyorum başka bişey demiyorum. Baştan aşşağı yanlış veriler yazmışsın.
Dışarı çıkıcam bi çıkarmadınız ya 🙂 Dur bekle. Cupra2 1400 küsür kiloymuş oha 😀 Bindiğin araba kaç kg bi bak, bide benim arabam seninkinden ağır olabilir mi onu düşün. Hani veriler bulmuşsun, mantığını niye kullanmıyosun 😀Doğrularını yaz bakim canım kardeşim 🙂
agirlik ve beygir orani nasil hesaplaniyor? yani 380kg agir arac kac beygir fazla olmasi lazim denk olmasi icin