CUPRA - TYPE-R videoları

videoların hepsi eski kasa taypar..yeni kasa taypar ile çuprayı merak ediyorum ben 😀

cok bılgılı arkadasım atmosferık arac turbo aracı nasıl gecıcek oynama yapmadan acıklasana?

Ben geçemezmi dedim ? Neredeyse Azına kadar dolu bi type-r stock cupraya 2 boy atabiliyo.Type-R a yapılanlar cupraya yapılırsa nolur cevabı senden duymak istiyorum 😎

Ben geçemezmi dedim ? Neredeyse Azına kadar dolu bi type-r stock cupraya 2 boy atabiliyo.Type-R a yapılanlar cupraya yapılırsa nolur cevabı senden duymak istiyorum 😎

emın ol o kadar verımlı olamıyor olamazlarda neden cupraları agzına kadar yukleyıp bu type-rların ıcınden gecek 1 cupra bıle goremıyoruz ?

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

valla ben rastgele ekledım beyendıgımı ekledım cogunda typer gecıor zaten

yenı kasa eklesen o kadar olmazdı cunku yenı kasada oyle aham saham bırsey yuruyusu yok ama eskı kasa ekledıgın ep3 ler masallah yuruyor en buyuk avantajı hafıflıgı ve sanzumanı

emın ol o kadar verımlı olamıyor olamazlarda neden cupraları agzına kadar yukleyıp bu type-rların ıcınden gecek 1 cupra bıle goremıyoruz ?

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

yenı kasa eklesen o kadar olmazdı cunku yenı kasada oyle aham saham bırsey yuruyusu yok ama eskı kasa ekledıgın ep3 ler masallah yuruyor en buyuk avantajı hafıflıgı ve sanzumanı

Uba 88 / U type-r ı geçmedimi 😀 ?
Atmosferikte en hızlı type-r o sonuçta onunlada denediler videolarıda var bi gözat istersen.

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt