ilker_ismail
Kayıtlı Üye
arkadaşlar arabama cupra tampon almayı planlıyorum bikaç yerden fiyat aldım benden daha önce cupra tamponları alan arkadaşlar kaça ve nerden aldığını yazabilirmi
ne zmn dı peki abi bu fiyat bn en düşük 2.200 tl buldum endüşük 🙁en son 1.700 TL idi 🙂 panjurda dahi
ne zmn dı peki abi bu fiyat bn en düşük 2.200 tl buldum endüşük 🙁
kardeŞİm 1600 lİraya sİparİŞ verdİm sadece Ön tampon bursada doĞuŞ oto da İŞÇİlİk boya falan 1800 lİra gİbİ bİ rakami bulur dedİler bİlgİn olsun...arkadaşlar arabama cupra tampon almayı planlıyorum bikaç yerden fiyat aldım benden daha önce cupra tamponları alan arkadaşlar kaça ve nerden aldığını yazabilirmi
Forum kuralları gereği sizi üyeler bolumunden taniyabilirmiyiz🙂kardeŞİm 1600 lİraya sİparİŞ verdİm sadece Ön tampon bursada doĞuŞ oto da İŞÇİlİk boya falan 1800 lİra gİbİ bİ rakami bulur dedİler bİlgİn olsun...
ön arka dediler ama yağrın gidicem görüşcem baklım ön arka o paraysa alırım deilse sadece arka alcam da 3 binde bayabi fazla takmam o parayaben kaya dibinden en son 3 bin küsür fiyat aldım knk 😀 sen sadaceönmü aldınbu fiyatı eğer ön arka ise fiyat iyi 😀