Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende ist.'da çıkmacıdan aldım tamponumu...250 tl ye aldım...ızgaralar,çeki-demir kapağı+boya 600 e fln geldi...ama tabi hergün sahibinden.com u gezmen gerekiyo...ilan düştüğü gün içinde satılıyo genelde,şansıma buldum bende...
anladm hemen hemen aynı paraya denk gelıo arada buyuk bı fark yok ozamn oda dedıgın gbı mert tamammen sans işi denk gelmesı gerekıo bıde bu fıber dokmelere nasıl bakıosun mert
hiç girme...esneme payı nerseyse 0...ztn cupra tamponun kalıbı hiçbi fibercide yok diye biliyorum...istersen yaparlar yalnız astarı yüzünden pahalıya gelir...servisten 0 almakla çıkma alıp boyatmak arasında nerden baksan 500 tl fark var...boyanınca ztn tampon 0 oluyo,bulabilirsen çıkma al kesinlikle...
bnu biliyorum ben...ilan ilk çıktığında aradım ben aramı...sağ alt tarafta hasarı da varmış tamponun...konuşmasını bile bilmeyen bi adamdı,o yüzden fazla ilgilenmedim...4 aylık bi ilan nerdeyse bu...ii bi tampon olsaydı max 1 hafta içinde satılırdı ztn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.