cupra and type r

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayberk son yazdığım mesajın içinde Cupra kelimesi geçti mi? İşin şekli bu ise FD-2 nerden çıktı? videolarda ne FD-2 ne de FN-2 var ne sen gelene kadar bunların yazılmışı var?
Konu, Cupra Type-R değil mi?
Siz Evo X'le kıyasladınız bende videosunu koydum.
Şemun son kasa Type-R olsa, iş daha farklı olurdu demiş, bende son kasa 2 tip Type-R'ın olduğunu söyledim.
Kendi kendime yazdığım bişeyler yok yani..

Konu, Cupra Type-R değil mi?
Siz Evo X'le kıyasladınız bende videosunu koydum.
Şemun son kasa Type-R olsa, iş daha farklı olurdu demiş, bende son kasa 2 tip Type-R'ın olduğunu söyledim.
Kendi kendime yazdığım bişeyler yok yani..

🙂 Ayberk seninle tanışmayı çok isterim gerçekten...

Şemun yeni Type-R dedi sen de FD-2 dedin...Şemunun bahsettiği %99 eminim ki FN-2 dir.

Ben madem FD-2 Sedan o zaman klasmanına göre bi araçla kıyaslansın dedim bana gittin eyvallah sağol EVO X ile videosunu buldun arada gene sağol 135i , Cayman S falan sıkıştırdın 😉

Üye olduğum başka otomobil modifiye forumu da var.Orada da bu konu sanırım 4-5 defa açıldı her seferinde kavga-dövüş-tehdit kapandı ki orası marka forumu da değil.Umarım bu konu öyle olmaz 🙂 Çünkü gerçekten dediğini kanıtlamak istiyosun ve Honda'yı da sevdiğin belli

Kor ateştir içimdeki gençlik ateşi ozaman....

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

😀 bu geçmek mi? dikkat edersen daha önceki mesajlarımda zaten kilo farkını yazdım ayrıca videodaki 2 CTR den 2 kişi yürüyen piyasada yok 😀 tek kişi yürüyen de Cupra'nın rüzgarına takılmış yürüyo işte...

Buradaki ince espriyi söyle bir video ile süslendirmek isterim...

Tavugu Honda olarak düşünelim Lütfen...

http://www.youtube.com/watch?v=MwxhWmUR6iU

🙂 Ayberk seninle tanışmayı çok isterim gerçekten...

Şemun yeni Type-R dedi sen de FD-2 dedin...Şemunun bahsettiği %99 eminim ki FN-2 dir.

Ben madem FD-2 Sedan o zaman klasmanına göre bi araçla kıyaslansın dedim bana gittin eyvallah sağol EVO X ile videosunu buldun arada gene sağol 135i , Cayman S falan sıkıştırdın 😉

Üye olduğum başka otomobil modifiye forumu da var.Orada da bu konu sanırım 4-5 defa açıldı her seferinde kavga-dövüş-tehdit kapandı ki orası marka forumu da değil.Umarım bu konu öyle olmaz 🙂 Çünkü gerçekten dediğini kanıtlamak istiyosun ve Honda'yı da sevdiğin belli
Bende tanışmak isterim Tolunay Abi 🙂
Burada da bu konu her açıldığına kıyametler kopuyo aratmaz diğer tarafı 😀
Honda'ları seviyorum. Ancak VW, Seat, vb. markaları da seviyorum. Nitekim bindiğim araçta neticede Seat ve Cupra. Ama japonların, performans konusunda dünyanın 1 numarası olduğu gerçeğini kabullenmiş bi Seat Cupra kullanıcısıyım ben..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt