Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cupra ön tampon arıyorum

Tamponda bence pekte aksilik olabilecek bir durum yok abi bence..
Bostancı sanayide ben bulmuştum yazın 250 lira idi.Ancak ızgaraları yoktu ve hiçbirinin yok.ızgaralar toplam 200 lira serviste + boya masrafı 130 lira.
toplamda 580 liraya geliyordu .tamamen tercih meselesi..ama çıkma olarak tamir görmüş bir tampon aşağı yukarı 500-600 tl arasına geliyor.
 
abı zaten onca arastrma yaptım cıkması cok zor ılla denk gelcek oda hemen hemen aynı parayı buluyo kafam takılıo acaba servısemı ugrasam bı

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

abı zaten cıkması yok gbı bısey hem bulunsada aynı paraya gelıo hemen hemen tanıdık bı servıs bulsam sorcam bı nekadar tam fıyatı
 
Sadece servislerde bulabilirseniz diye biliyorum. Zaten 2.el satan birisi sadece bir günde satıyor. Serviste komple ön tampon, alt orta ızgara ve sağ sol sis kapaklarının fiyatı 718 TL. Boyalı fiyatı ise 918 TL.



hakan arkadaşımız yazmış tam fiyatı.o da buy aralar alıcaktı diye biliyorum hatta almış bile olabilir.Yedek parçalarda maalesef çok çok büyük indirimler yapılamıyor.En fazla işçilik boya vs.
 
hakan arkadaşımız yazmış tam fiyatı.o da buy aralar alıcaktı diye biliyorum hatta almış bile olabilir.Yedek parçalarda maalesef çok çok büyük indirimler yapılamıyor.En fazla işçilik boya vs.

Evet bende servisten aldım ön-arka cupra tamponu. Şu anda arka tamponun siyah alt plastik parçasını bekliyoruz. O da gelince en kısa zamanda araca takılacak. Kesinlikle servisten şaşmayın bence. Dışarıda da aynı paralara geliyor.
 
Ön tampon+Tampon Izgarası+Sis far kapakları=718,42 TL (Boyasız)
Boya=200 TL
Toplam=918,42 TL
 
sis farları yok ama dimi hakan içinde eski tanpondaki sisler uyarmı acaba bide
 
abi alabiliyosan servisten o da nasıl..
eğer hasarsızlığın %30'dan fazlaysa kendin parçala tamponu bi yerlere vurup hasarsızlığın "0" lanmayacaksa elbet sana bi sonraki kaskoda maliyeti max. 250 Lira falan olur herhalde kaskodan halledersen..çıkma tampon alınabilir elbet yerinde olsam kaskodan halletmeye çalışır en olmadı çıkma alırdım..velakin ben de arka tamponu değiştirmek niyetindeyim aero kitin arkası 1130 Lira civarı bi paraya denk geliyo..belki kaskodan hallederim ben de yılbaşından sonra..aynı hikaye benim için de geçerli yani..
 
Geri
Üst Alt