Crysis 2 ÇIKTI !!! ( 3D Games )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
resmi sitesinde mevcut demo.full sürümde satışta.fakat oyun için donanımı iyi bir bilgisayar lazım.resmi sitede bilgisayarınızın yeterliliğini test eden bir kısım var.indirmeden yada satın almadan önce yeterliliğini bilmek faydamıza olur.

Pc de indirdim oyunu

Türkce yama flan da var

acaip sper yapmıslar oyunu

PS3 e de bakıcam =)

iyi oyunlar😀

Oyunu yapan grup zaten Türk ekibi,İsim hakkını EA games e sattı bu grup ve şu anda tüm oyun şirketlerinin peşinden koştuğu Cevat Yerli ve ekibi ile ne kadar övünsek azdır,tüm zamanların en iyi grafik motorlu oyunlarından birine imza attılar.

Ana sitesinden link verdim problem kendilerinde sanırım 🙂

Oyna kardeşim 😀

yok probelem verdiğin lik de exe diyor..büyük ihtimalle benim MAC görmüyor..ana sitelerine normal yollarla gittim orda da aynı oldu galiba

Oyunu yapan grup zaten Türk ekibi,İsim hakkını EA games e sattı bu grup ve şu anda tüm oyun şirketlerinin peşinden koştuğu Cevat Yerli ve ekibi ile ne kadar övünsek azdır,tüm zamanların en iyi grafik motorlu oyunlarından birine imza attılar.

Aynen abicim katılıyorum. Oyun fizik kurallarına aykırı birşey ya muhteşem. Yeni laptop aldım nvidia 3B destekli grafik kartı var açıyorum 3D yi imreniyorum teknolojiye ama gözlüküm yok

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt