PATRON
Administrator
Arkadaşlar geçen gün aldığım bilgisayar hoparlörümü satıyorum! Sadece 3 gün kullandım zati 3 gün öncemi ne aldım Bilirsiniz Logitech Z-5500 hoparlörüm vardı satışta onu satacaktım bunu onun için aldım. Fakat vazgeçtim satmaktan DTS özelliğini kullanacağım artık sistemi yükseltmeye karar verdim o nedenle satışımı iptal ettim. Eee haliylede yeni sistemim elimde kaldı İnternette satış fiyatı ortalama 440 TL'dir. Ben 400 TL ye vereceğim, üstüne birde taksit imkanı sağlayacağım.
# GigaWorks G500'ın şık dizaynlı hoparlörleri oyunlardaki gerçekçi seslerin tamamlayıcısıdır. 310 Watt RMS gücündeki THX setifikalı 5.1 sistemi, teknik açıdan gelişmişliği ve gücü bira arada sunan, bu sistem sizi havaya uçuracak!
# Performansıyla Profesyonel oyun subwoofer rekabeti gölgede bırakacak. Devasa 8" önden çıkışlı uzun atımlı woofer'ı düşük bitiş frekansları için güçlü bir bas çıkışı sağlıyor. İkiz Genişletilmiş Dinamik Portları™ daha temiz , güçlü ve daha fazla yayılan bir bas sesi için hava çıkışını maximize ediyor. Subwoofer'ın arkasında Mp3 çalarınızı kolayca bağlayabilmeniz için aux girişi mevcuttur.
# Herbir performanslı Profesyonel oyun uydu hoparlörü 3" tam menzil sürücü ve Flared DynaPort™ düşük orta menzil sürücü içerir.Ayrca duvara monte için vida deliği, hoparlör kablo yay klipsi ve hoparlör standına veya duvara monte etmek için kullanılan bağlantısını içerir.
# Dokunmatik™ kablolu kumanda birçok özellik sunar : mute, bağımsız seviye arttırımı ve CMSS™ upmix (stereo'dan 5.1'e) gibi.
TEKNİK ÖZELLİKLER
# Güç: 310 wats toplam RMS gücü
Ön : her hoparlör için 36 watt RMS
# (Ölçülen @ 8 ohms @ 10% THD @ 180Hz - 20kHz arası, çift kanal sürücülü)
Arka :Her hoparlör için 36 watt RMS
Merkez : 36 watt RMS
# (Ölçülen @ 8 ohms @ 10% THD @ 180Hz - 20kHz arası, tak kanal sürücülü)
Subwoofer : 130 watt RMS
# (Ölçülen @ 6 ohms @ 10% THD @ 35Hz - 180Hz arası, tek kanal sürücülü)
# 620 watt ToplamTepe Gücü
# Toplam Fekans Cevabı: 35Hz - 20kHz arası
# Sinyal Gürültü Oranı (SNR): 85dB
PAKET İÇERİĞİ
# İki Ön uydu hoparlör
# Bir merkez uydu hoparlör
# iki arka uydu hoparlör
# Bir subwoofer
# Bir dokunmatik™kablolu kumanda
# Ön ve orta hoparlörler için üç adet 6 1/2 ft / 2m kablo
# arka hoparlörler için iki adet 16 1/2 ft / 5m kablo
# Beş çıkarılabilir hoparlör ızgarası
# Dört masaüstü hoparlör standı
# Bir yatay orta hoparlör standı
# Bir 5.1 ses kablosu
# Bir adet video oyun adaptörü
# Bir adet güç kablosu
# Bir adet kullanıcı kılavuzu
# Bir adet hızlı başlangıç broşürü
# Bir adet Garanti ve Teknik Destek kitapçığı
# GigaWorks G500'ın şık dizaynlı hoparlörleri oyunlardaki gerçekçi seslerin tamamlayıcısıdır. 310 Watt RMS gücündeki THX setifikalı 5.1 sistemi, teknik açıdan gelişmişliği ve gücü bira arada sunan, bu sistem sizi havaya uçuracak!
# Performansıyla Profesyonel oyun subwoofer rekabeti gölgede bırakacak. Devasa 8" önden çıkışlı uzun atımlı woofer'ı düşük bitiş frekansları için güçlü bir bas çıkışı sağlıyor. İkiz Genişletilmiş Dinamik Portları™ daha temiz , güçlü ve daha fazla yayılan bir bas sesi için hava çıkışını maximize ediyor. Subwoofer'ın arkasında Mp3 çalarınızı kolayca bağlayabilmeniz için aux girişi mevcuttur.
# Herbir performanslı Profesyonel oyun uydu hoparlörü 3" tam menzil sürücü ve Flared DynaPort™ düşük orta menzil sürücü içerir.Ayrca duvara monte için vida deliği, hoparlör kablo yay klipsi ve hoparlör standına veya duvara monte etmek için kullanılan bağlantısını içerir.
# Dokunmatik™ kablolu kumanda birçok özellik sunar : mute, bağımsız seviye arttırımı ve CMSS™ upmix (stereo'dan 5.1'e) gibi.
TEKNİK ÖZELLİKLER
# Güç: 310 wats toplam RMS gücü
Ön : her hoparlör için 36 watt RMS
Arka :Her hoparlör için 36 watt RMS
Merkez : 36 watt RMS
# (Ölçülen @ 8 ohms @ 10% THD @ 180Hz - 20kHz arası, tak kanal sürücülü)
Subwoofer : 130 watt RMS
# (Ölçülen @ 6 ohms @ 10% THD @ 35Hz - 180Hz arası, tek kanal sürücülü)
# 620 watt ToplamTepe Gücü
# Toplam Fekans Cevabı: 35Hz - 20kHz arası
# Sinyal Gürültü Oranı (SNR): 85dB
PAKET İÇERİĞİ
# İki Ön uydu hoparlör
# Bir merkez uydu hoparlör
# iki arka uydu hoparlör
# Bir subwoofer
# Bir dokunmatik™kablolu kumanda
# Ön ve orta hoparlörler için üç adet 6 1/2 ft / 2m kablo
# arka hoparlörler için iki adet 16 1/2 ft / 5m kablo
# Beş çıkarılabilir hoparlör ızgarası