Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Crash test Audi Q7 ve Fiat 500

Umut Girit

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
1,963
Yaş
35

ben şayet 500 deki adama acıdım kafası nereye gideceğini şaşırdı
 
q7 nin kaputu soforun agizina kadar girdi masallah..
anladigim kadariyla boynu kirildi soforun..

ufak araba hep soru isareti valla.. Allah korusun cumlemizi.
 
Neden yaparlar ki şunu, belli işte Q7 biçecek :D

Hani 1959-2008 Impala versiyonu güzel, gelişimi gösteriyorda, burda amaç ne :D
 
Bomboş yolda nasıl o kazayı yapıyolar hayret :D:D:D Şaka bi yana , 500'dekilerin yaşama şansı yok gibi
 
Valla Q7 ye bakışım değişti..Beklediğimden fazla parçalandı.
 
500'ün darbe emicilerinin ki zaten kısa bi kaputu var üstünden arabanın zayıf noktasından Q7 girmiş olsa da A sütunu yine iyi dayanmış..bu kadar ağır bi darbede içindeki insanlar yaşar mı bilmiyorum ama araba hayatta kalmış..beklediğim çok çok iyi.. :eek:key:
 
Valla Q7 ye bakışım değişti..Beklediğimden fazla parçalandı.

Aldatıcı, ve aldandınız.

Şaseyi, direkleri incelemek daha net sonuç verir. Çamurluk, tampon vs. bunlar zaten en kıral arabada bile dandik üretiliyor hafiflik ve ekolojik nedenlerden.


Birde şöyle bir geyik dolanır, parçaları esnek yapıyorlar ki darbeyi emsin :D:D Çamurluk veya kaput darbe falan emmez ciddi çarpmalarda, şase, direkler vs... emer darbeyi. Ufak kazalarda değişim maliyetleri düşük olsun diye basit maldan imal ederler.

Megane çamurluğuna bastırıp bu araba dandik diyen çok gördüm, gel gör ki diyenin Alman Panzeri aracından çok çok daha güvenlide bir araçtır Megane, Laguna vs...
 
Geri
Üst Alt