vaaaaaayyyy 😀 benım olan hersey senın bılıyosun dımı emooo 🙂 heryerde sölüyorum burdada tekrar edeyım bi erkek kardesim olsaydı anca bu kadar severdım seni 🙂
hayat boyu beraberiz inşallah 🙂
hakoo garajına benim arabayı çekip foto çektirebilirmiyimm lütfenn hakoo🙂🙂🙂eee facebook a koycamdaa profil resmi olarakk🙂🙂🙂
öle olmaz tamamen gerçekciii olucak🙂ilker sen hakoya arabanın fotosunu verıyorsun o sana çekilmiş halını verıyor 😀
saol alp ama daha o kvama gelemedik normal bı garaj 🙂Garaj dediğin böyle olur😀
saol allah razı olsun 🙂Hayırlı Uğurlu olsun hocam kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...
cok tesekkür ederim,suan kaplama yerlerınde bı kac degısıklık yaptık,göze daha fazla hıtap edıyo insallah yeni halınıde ceker koyarım 🙂Hepsine ayrı ayrı MaşeAllah MaşeAllah MaşeAllah kazasız belasız nazarsız ineşAllah..corvette kaplama gayet hoş olmuş..
cok tesekkur ederım,rabbim daha iyilerini nasip eder insallah size 🙂çok beğendiğim bir covette 🙂 Maşallah...
allah razı olsun kardeşim,cümlemize 🙂türkiye için başarılı bi garaj 😱key:maşallah abicim allah dah iyilerini nasip etsin
uyar fark etmez getir sen 😀kanka seyehat kartı ıstersen senındır ındırımlı he 😀😀
ilkerim, allah belanı vermesin 😀 😀hakoo garajına benim arabayı çekip foto çektirebilirmiyimm lütfenn hakoo🙂🙂🙂eee facebook a koycamdaa profil resmi olarakk🙂🙂🙂
teknolojıden okadar anlasaydım ikide bir bilgisayarı bozmazdım ne dıyon 😀ilker sen hakoya arabanın fotosunu verıyorsun o sana çekilmiş halını verıyor 😀
ilker sen bakma bu ınsan musvettesıne ne zaman ıstersen kardesım 😀öle olmaz tamamen gerçekciii olucak🙂