cordobam çalışmadı, problem neyden kaynaklı olabilir.

ibrahim411

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;
2004 seat cordoba 1.4 signo sahibiyim. Bu sabah aracımı çalıştırıp 500-600m uzaklığa gidip stop ettim. 10 dk sonra tekrar çalıştırmak istediğimde aracım çalışmadı. Marşa uzun bastığımda ekranda yağ lanbası yanıp uyarı veriyordu. Yaklaşık 7 veya 8. marşta çalıştı. Problem ne olabilir. Teşekkürler. . .

Merhaba arkadaşlar;
2004 seat cordoba 1.4 signo sahibiyim. Bu sabah aracımı çalıştırıp 500-600m uzaklığa gidip stop ettim. 10 dk sonra tekrar çalıştırmak istediğimde aracım çalışmadı. Marşa uzun bastığımda ekranda yağ lanbası yanıp uyarı veriyordu. Yaklaşık 7 veya 8. marşta çalıştı. Problem ne olabilir. Teşekkürler. . .
bakıma ihtiyacı var 🙂 yağı kontrol edilecek ,filtreler değişecek vs...aracınız tdi benzınlı mı

1.4 benzinli. İki hafta önce satın aldım fakat bakım yaptıramadım henüz. Yani bakımla çözülecekse çok şükür ozaman 🙂
filtre yağ bakımlarını sokun..yağı komple değiştirin..mobil esp formula 5/30 tavsiye ederim bujileri de değiştirin en iyisiyle sonra tekrar konuşalım 🙂 muhtemelen bakımsız kalmış arac..gaz kelebeklerini vs de temizletin..aynı konu üzerinden durumu konusuruz farklı konu açmaya gerek yok arkadaşım... bakımdan sonra görüşmek üzere

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt