Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordoba ma vurdular :(

gecmıs olsun. ama sunu rahatlıkla soyleyebılırım seat saglam karasor yapısı var nasıl mı?

18.12.2010 tarıhınde kırmıızı ıskta dururken fıat-fıorıno marka arac arkadan vurdu. tampon zedelendı. servıste boyatıım.
28.12.2010 tarıhınde kırmızı ısıkta duruken (60km/h) ford-connect marka arac arkadan vurdu. tampon zarar gordu. connect te sol on camurluk on kaput on tampon ezıldı.

ısın espırısı aynı cadde ılk kaza gıdıs ıstıkametı-ıkıncı kaza gelıs ıstıkametı yer aynı polıs ekıplerı aynı
Selçuk kardeşim geçmiş olsun.Yerinde olsam o bölgeye bi daha gitmem.
 
Alperen geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun.
 
çok geçmiş olsun, sıkma canını Allah beterinden saklasın
 
selam arkadaşlar dün akşam saat 17:00 da kardeşimi okuldan almaya gidiyordum. Okulun önüne geldim sağa yanaştım ve yolun karşına durmak için sola sinyal verdim ve arkamdan gelen arabayı(beyaz reno) bekledim hafifçe burnunu çıkarttım arabanın adamda hızla sanırım 60 km/H felandı hızı sol tampon ve çamurluğa bindirdi...

ne oldu demeye varmadan indim arabadan adam kaçtı gitti bir şey olmamış gibi:mad:. Ben ise arabadan indim ve oldu diye baktım tamponun altı sıyrılmış ve çamurluk ezilmişti çok az ...
arabayı şimdi sanaiye bıraktım yapılıyor boya yememe ihtimali varmış inşallah yemez ...:(

geçmiş olsun en buyuk kazanız inşallah bu kadar olsun(hep böyle derler)
 
Geri
Üst Alt