G
guner79
Guest
Arkadaşlar forumda aradım ama böyle bir konu bulamadım ya benim sol farın içi pis temizlemek istiyorum üstünde iki vida var onları söktüm ama çıkmadı acaba başka yerlerinde vida varmı söken varsa yazabilirmi
Altı göremiyorum en iyisi bir ayna alıp bakmak veya cep telefonu kamersı ile kaydedip bakimmuhtemelen üsttekilerin karşılığı altlardada iki tane vida var
Teşekürler tamponu sökemem ama davlumbazı sökerim öyle deniycem sağolTamponuda sökmeniz lazım veya davlumaz içindeki vidaları söküp farın alt kısmından biraz boşluk açmanız lazım. Çünkü alt kısımda yanlış hatırlamıyorsam 2 tane daha vida olacaktı. ibizanın farları o şekilde sökmüştük. Söktüğümüz farın içine bizimde çamurumsu pislik dolmuştu. Motorunu falan söktükten sonra içini bir güzel köpüklü su ile doldurup, yıkayıp temizlemiştim 😀
Altı göremiyorum en iyisi bir ayna alıp bakmak veya cep telefonu kamersı ile kaydedip bakim
Arkadaşlar forumda aradım ama böyle bir konu bulamadım ya benim sol farın içi pis temizlemek istiyorum üstünde iki vida var onları söktüm ama çıkmadı acaba başka yerlerinde vida varmı söken varsa yazabilirmi