kemal Erdoğan
Kayıtlı Üye
Eminim faydalı olacaktır. Elinize sağlık.
İyi akşamlar,arkadaşlar merhaba,
7 ay önce 2004 model cordoba 1.4 signo-otomatik aldım,aranızda yeni katılıyorum,vede acemiyim lütfen dalga geçme yorumları yapmayın...
arabamı tanımaya çalışıyorum;bazı sorularım olacak;motor sıcaklığını içeri vermek istiyorum olmuyor,panelin altındaki sol taraf motor sıcaklığı sağ taraf klima düğmesi olduğunu söyledi-klimayı açamıyorum,direk soğuk veriyor?soğuk-sıcak ayarı varmı?
aracı 227.000 de aldım,biçok arkadaş sıkıntı olduğunu,çokmasraf çıkaracağını söylüyor,ancak arabada sıkıntı yok,hasar kaydı çıkmadı,sadece motor ustası yaş itibariyle metalyorgunluğu olduğunu söyledi,son sahibi biraz hor kullanmış o sıkıntılı,lpg tankı 2008 yılı gözüküyordu aldıktan sonra baktırdım hemen değiştirdim,bujileri değiştirdim,şanzuman sıkıntısız triger setinin kaçbinde değiştiğini galeriye sorduğumda bilmediklerini söylediler,ancak usta,değişmesine gerek yok dedi,sizce değiştirmeliyim?
ana sorum:kesinlikle değiştirmem gereken parçalar varmı?arabada şuan sıkıntı yok-
vede yaşı ve km.itibariyle çok masraf çıkarırmı,1-2 sene bin sat mı dersiniz? ilerleyen zamanlarda büyük masrafları olurmu?birçok arkadaşım olumsuz yorum yaptıklarından sevdiğim ve isteyerek aldığım halde soru işareti oluşturdular??yorumlarınız nedir??