TayfunAKCASOY
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,
Biliyorsunuzki Bu Araçların Teyp ve yol bilgisayarı tümleşik,
zaten kasa olarakta teyp takılmaya müsait değil
piyasadaki tüm araştırmalarıma rağmen double teyp kasalı bulamadım.
bende kendim bir sistem yapmaya karar verdim.
sistem şöyle olacak;
-Ekran ve tüm tuşlar yerinden sökülerek boş kasa tüm delikler kapatılıp macunlanarak yeniden boyanacak.
-Sökülen ekran yerine 7" Dokunmatik Ekran Yerleştirilecek.
-Ekran İse Stick PC Windows İşletim sistemi ile haberleştirilecek
-Aracımın Sigorta kutusundaki bağlantı soketine bi OBDII bağladım bu araçtan anlık veri akışı sağlayacak. (Devir, Hız, Anlık tük., Ortalama Tük, vs.)
- Yine kendi yazacağım özel bir yazılım ile tüm özellikler tek bir ekranda toplanacak. ( yol bilgisayarı, multimedia, klima göstergeleri gibi tüm herşey ve daha fazlası)
Projeye Yeni Başladım şuan yazılımıyla ugrasmaktayım.
Bayram öncesi 7" dokunmatik bir ekran aldım HDMI.
Sizce Projenin Tamamlanması Nasıl olur.? Böyle bir modifikasyona kalkışmalımıyım.
Maliyet konusuna gelince 500 TL yi bile bulmayacak
150 Tl ekran 150 tl stick pc 23 tl OBDII diger sarf malzemelerde 100 tl tutsa boya macun falan. boyle bir maliyet tablosu çıkmaktadır.
Biliyorsunuzki Bu Araçların Teyp ve yol bilgisayarı tümleşik,
zaten kasa olarakta teyp takılmaya müsait değil
piyasadaki tüm araştırmalarıma rağmen double teyp kasalı bulamadım.
bende kendim bir sistem yapmaya karar verdim.
sistem şöyle olacak;
-Ekran ve tüm tuşlar yerinden sökülerek boş kasa tüm delikler kapatılıp macunlanarak yeniden boyanacak.
-Sökülen ekran yerine 7" Dokunmatik Ekran Yerleştirilecek.
-Ekran İse Stick PC Windows İşletim sistemi ile haberleştirilecek
-Aracımın Sigorta kutusundaki bağlantı soketine bi OBDII bağladım bu araçtan anlık veri akışı sağlayacak. (Devir, Hız, Anlık tük., Ortalama Tük, vs.)
- Yine kendi yazacağım özel bir yazılım ile tüm özellikler tek bir ekranda toplanacak. ( yol bilgisayarı, multimedia, klima göstergeleri gibi tüm herşey ve daha fazlası)
Projeye Yeni Başladım şuan yazılımıyla ugrasmaktayım.
Bayram öncesi 7" dokunmatik bir ekran aldım HDMI.
Sizce Projenin Tamamlanması Nasıl olur.? Böyle bir modifikasyona kalkışmalımıyım.
Maliyet konusuna gelince 500 TL yi bile bulmayacak
150 Tl ekran 150 tl stick pc 23 tl OBDII diger sarf malzemelerde 100 tl tutsa boya macun falan. boyle bir maliyet tablosu çıkmaktadır.