Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlaşabilirsek benim arabayıda verebilirim sana 2009 cordoba stylance 44bin km de gram boya ve kazası yok siyah renk. Satıp Ibiza almayı düşünüyorum. 1,4 motor 80 hp bana göre değilmiş bunun dün gece farkına vardım🙂
her ikinize de teşekür ederim ilginiz için. Lakin mağlesef ki 20.000 TL nin üstüne çıkmıyor işçi bütçemiz 😱 Araçlarınızın maşallahı var umarım iyi birilerine nasip olur. İyi günler
her ikinize de teşekür ederim ilginiz için. Lakin mağlesef ki 20.000 TL nin üstüne çıkmıyor işçi bütçemiz 😱 Araçlarınızın maşallahı var umarım iyi birilerine nasip olur. İyi günler
Kısmet artık, bakalım bir tane arac var ilgilendiğim. Haber bekliyorum olursa yayınlamayı dört gözle bekliyorum. Artık somut olarak da Seat ailesine katılmak istiyorum.. 🙂
benim komşumda var beyaz..70 binde idi galiba kendisi öğrenmen..ben resimleri gördüm küçük 3 ayrı hasarı var...
2008 idi galiba..stylance full olanından...
hasar
1-- gecen sene yan çamurluğa dokunmuşlar 2 yumruk kadar içeri girmişti...yapıldı mı değişti mi bilmiyorum.
2-- sonra önden hafif almış ön pazurun üstünden kaput biraz eğilmişti..resimde var..ama kopmle kaput değişti..
3-- bi de sağda sürtmeden dolayı boya var boydan dı galiba
Varol Bey ilginiz için teşekürler FAkat geç kaldık araçla ilgilenmekte ve sonuc olarak araç satıldı. Kısmet değilmiş. Tekrar teşekürler...
KONU GÜNCELDİR.... YARDIMLARINI BWKLİYORUM TEŞEKÜRLER
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.