Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim çok saol gerçekten yardımcı oldun her konuda araç sahibiylede şimdi konuştuk adam baya iyi yaklaşıyo bakalım olucak gibi :dben sana cop araba onermem bosuna bılyoruz demıyoruz,sat arabanı al sen onu bugun bayagı b konustuk zaten hakkında bosa gıtmesın
öyle diyosunda benim aracımı satmam gerekiyo işte tek sorun ona kaldıfıyatıda ıyı arac zaten ıyı renkte guzel hadı kalkın notere
zaten o işin şakası kank ama çok ciddi bi düşün sen olsan ne yapardınsen arabanı parcaalyıp satma ruyasından bence kurtul sonra cocugun olur valla ıbıza tdı
yüzde 70 al diyo yüzde 30 alma diyo değişikliği bitek bu araç için düşünüyorum ama
yahu aslında gerçekten şu araba çıkmasaydı dediğini yapıcaktım cupra tdi efsane bi araç ama leon mk1 cupra yada hayranım belki 3 yerine 1 binicem ama herşeye değer yaaaaa