Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

çok acil yardımmmmmm

ben sana cop araba onermem bosuna bılyoruz demıyoruz,sat arabanı al sen onu bugun bayagı b konustuk zaten hakkında bosa gıtmesın :D

fıyatıda ıyı arac zaten ıyı renkte guzel hadı kalkın notere

sen arabanı parcaalyıp satma ruyasından bence kurtul sonra cocugun olur valla ıbıza tdı:D

ben sana cop araba onermem bosuna bılyoruz demıyoruz,sat arabanı al sen onu bugun bayagı b konustuk zaten hakkında bosa gıtmesın :D
kardeşim çok saol gerçekten yardımcı oldun her konuda araç sahibiylede şimdi konuştuk adam baya iyi yaklaşıyo bakalım olucak gibi :d
fıyatıda ıyı arac zaten ıyı renkte guzel hadı kalkın notere
:D:Döyle diyosunda benim aracımı satmam gerekiyo işte tek sorun ona kaldı

sen arabanı parcaalyıp satma ruyasından bence kurtul sonra cocugun olur valla ıbıza tdı:D
zaten o işin şakası kank ama çok ciddi bi düşün sen olsan ne yapardın

kara trenin keyfini aldıysan değişiklik güzel olur Emrecim

bu aracın senınkıne gore tek eksıgı tuketımı olur gerıye kalan her konuda cupra r önde:D

yüzde 70 al diyo yüzde 30 alma diyo değişikliği bitek bu araç için düşünüyorum ama:D

Yunusun Fr ını kullanırken aldıgın hazın cok fazlasını cuprada alcaksın,ayrıca kımse kusura bakmasında leon cupraR dıyoruz ıbıza cupra dıyoruz,bugun ıkı arabanında son modellerını karsılastırırken kım ben leonunu ıstemem ıbızasını ısterım der acaba ,bunlar ıcınde aynı muhabbet gecerlı:) senede 10bın bıle yapmayan bırı ıcın CupraR ıdeal araba,b de ankara trafık konusunda ıstanbulla hayatta boy olcusemez o yuzden tuketım muketım muhabbetı de cok kayda deger degıl:)

valla araç güzel can da tanıyormuş aracı...ben zaten o kasaya biniyorum cuprasını tahmin bile edemiyorum..

ama içinde pert ile ilgili bir şüphe varsa onu plakadan bulamayabilirsin..
adam verirse şaşi noyu iste ve öyle bak ama güveniyorsan kap arabayı

Geri
Üst Alt