Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uygun fiyatlı coilover vardı abi markasını unuttum haa haa raceland sıfırı 1000 tl gibi bişeydi ben alacaktım leona fakat ucuz etin yahnisi yenmezden yola çıkarak almadım yine en iysi eibach yada kw tercih senin
raceland kalitesiz değil aslında ancak çok sert ve malesef amortisör sertlik ayarı yok... KW-KONİ-EİCHBACH iyidir ancak fiyat olarak pek yanına yaklaşılmıyo 🙂
bostancı oto sanayiisnde dukkanın adı aklıma gelmıyo bı araştır el yapımı coilover yapan bırısı var aracın markasına göre kendı el yapımı yapıyodu vede takanlar gayet memnundu 300 lıra fln bı fıyat ıstıyordu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.