Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır arac 2.0 tfsi dı 211 beygir olanı,sürekli kıcımdan ayrılmadı kökledim arkamdan geliyordu ama viraja girdiğimizde ben gaz kesmeden devam edince virajda mercedesin neden audiden daha iyi olduğunu anlamıştır🙂
Hayır arac 2.0 tfsi dı 211 beygir olanı,sürekli kıcımdan ayrılmadı kökledim arkamdan geliyordu ama viraja girdiğimizde ben gaz kesmeden devam edince virajda mercedesin neden audiden daha iyi olduğunu anlamıştır🙂
yolda denk geldik,valla araçların farkı 204 beygir-211 beygir 350 tork 310 tork olarak audinin lehine,ama yol tutuş viraja girdiğindeki eğimler mercedesin lehine bana göre..Sözleşip roll olsa normalde 2.0 tfsi avantajlı ama öyle bariz fark yok,audi forumunda denemesi yapıldı..
Coil'e alışan insan coilden vazgeçemiyor 🙂 Leon'da KW V2, Golf'te ise Türkiye'ye distribütörlüğü yeni gelmiş olan Ksport marka coil aldım. Yarın montajını yaptırıcam inşallah.
İzlenimim - Ksport, KW V2'ye göre daha karmaşık bir sistem. Ekstra olarak rebound ayarları, kamber ayarları yapılabiliyor. Kamber mcpherson amortisörlerde geçerli sadece. 34 yada 36 sertlik ayarı mevcut. Aracın sürüş yüksekliğini ayarlamanın yanı sıra, amortisör uzunluğunu da ayarlayabiliyorsunuz. Böylece gereksiz rebound ve sertlik yaşanmıyor. KW'den en büyük farkı bu sanırım. KW'de arka amortisör uzunluğu ve sertliği yayın uzunluğunu değiştirmenize göre kendisi ayarlıyordu. Ama bunda, yayı tam basınca amortisörü en kısaya alıp çok daha konforlu dolanılabiliyor 🙂 Orta ayardayken orta yüksekliğe alınabilir vs. 🙂 Ön amortisörde de kamber ayarlama için pillowball denilen bir aparat var. Amortisör tepelerinde. Ayrıca pillowball'ın hemen altında siyah bir yumuşak malzeme var. Bu da sürüş konforunu arttırmaya yönelik bir aparat. Özellik olarak alırken yeterince araştırdığımı düşünüyordum, ama elime gelince, coil bana fazlasının olduğunu gösterdi. İnşallah kullanımda da bu özelliklerin hakkını verir. Kullanımla ilgili detayları bir süre sonra paylaşırım 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.