/CNK62/ Golf 160 Manuel - Resim ve Gelişimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kanka 😛

2sene once uye olmuşum bugun ılk mesajımı yazdım bak sana

maşallah nazar değmesin 20 yaşında olsam hiç düşünmeden alırdım çok güzel araba

Yapacak Bişey Kaldımı Murat daha 😱key:

Ohoo listeyi saysam sen manyaksın dersin abi. Water/Methanol Injection kit aldım henüz montajını yaptırmadım. Yarın montajı için konuşacağım. Ardından, kadrandaki mavi ibreler kırmızıya çevrilecek 🙂 Egzoz tamponlar vs. kaldı. 🙂 Onlar için çok zaman var ama.
hayırlı olsun kanka 😛

2sene once uye olmuşum bugun ılk mesajımı yazdım bak sana

Eyvallah kanka 😀

Ohoo listeyi saysam sen manyaksın dersin abi. Water/Methanol Injection kit aldım henüz montajını yaptırmadım. Yarın montajı için konuşacağım. Ardından, kadrandaki mavi ibreler kırmızıya çevrilecek 🙂 Egzoz tamponlar vs. kaldı. 🙂 Onlar için çok zaman var ama.

Eyvallah kanka 😀

Murat abi R Led stop ne zaman .

Yauw onu hatırlatma 😀 kısmet diyorum öyle şeylere.. Bu aralar biraz sıkışığım 2-3 ay hiç birşey yapılamayacak sanırım 🙂

😀 allah kolaylık versin o zaman . Arabada tek stop sırıtıyor onuda hayırlısıyla aradan cıkarırsın abı. Sonra yavaştan tampon sonra kaplama derken of of . 😀 😀

Maşallah çok güzel ve özenle bakılmış aracın var.

Bu arada namın buralara kadar gelmiş haberin olsun. Foruma üye olmayan ama adını telafuz eden çok kişi var kardeşim. 🙂

Maşallah çok güzel ve özenle bakılmış aracın var.

Bu arada namın buralara kadar gelmiş haberin olsun. Foruma üye olmayan ama adını telafuz eden çok kişi var kardeşim. 🙂

🙂 o kadarda değildir yauw. Nevşehirdeen tanıdığım bikac kişi var onlar ucurmustur. 🙂 kendimde aksarayliyim zaten 🙂

39,159Konu
763,923Mesajlar
21,966Kullanıcılar
Geri
Üst Alt