Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel kullanım sürede çok başarılı 😉
Ama 3cü düzlük sonu 3de kesicide çok kalıyor 4e atıp viraja girip içerde 3e geçirirsen belki sürede hafif oynama olabilir
O konudaki kendi yorumunu aktarim,3 ten 4 de geçip yine 3 e çekmekle uğraşmak yerine doğrudan kesicide viraja girmeyi tercih ediyor.Stock yürüyen ve Rs ile ilk pist deneyimi olduğunu ele alırsak ileriki zamanlarda daha iyilerini çıkarır utku 🙂
Ben aracı hafif yüklü sanıyordum eğer stock ise doğru yapılmış
Yürünyende hafif bi işlemle düzlük sonu bitmeden 4de kısa süre kalır diye tahmin ediyorum 🙂
Birde ilk rs deneyimine göre başarılı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.