Çiçek Pasajı & Nevizade Gecesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu sefer değişiklik olsun Arapşükrü'ye gidelim Bursaya... Of ne vurur darbukaya ama... Hem çeşmesinden bi su içeriz 😱key:

Baba adam dabrukaya vurdukça ben bi tek atarım , Sabahı göremeyiz artık 😀 😀

çıkışta direksiyon sakat o yüzden istanbul dedim çiçek pasajında feci eğleniriz gibime geliyor ama tabiki sizler bilirsiniz genede 🙂

çıkışta direksiyon sakat o yüzden istanbul dedim çiçek pasajında feci eğleniriz gibime geliyor ama tabiki sizler bilirsiniz genede 🙂

Yok Can'cım ben fantazi olsun diye yazdım... Bursa ha diince gidelebilecek bir yer değil sonuçta ayrıca bir süre organizasyonlardan uzak kalıcam o yüzden hiç yorum yapmadım say 🙂 Size iyi eğlenceler...

Mevsim kış , bursaya yaza doğru gidilir daha eğlenceli olur , şimdi çiçek pasajı daha iyi bence de 🙂

Banada mantıklı geliyor havalar düzelsin sabahtan çıkarız öğlen iskender yeriz akşam da Arap Şükrüyle içeriz 😀

Yok Can'cım ben fantazi olsun diye yazdım... Bursa ha diince gidelebilecek bir yer değil sonuçta ayrıca bir süre organizasyonlardan uzak kalıcam o yüzden hiç yorum yapmadım say 🙂 Size iyi eğlenceler...

Valla bu sitedekiler 😀 ha deyince gider Tarık kardeşim 😀 ne demek yorum yapmadım say öyle bir şey yok yapacaksın tabi yorumlarını 🙂 kardeşim benim sen de uzak kalma gel aramıza uzaklarda ne işin var 😀

Alemci tayfa görev başında Tarık artık evlenicen bırak çalgıyı çengiyi 🙂

Can önce konuşmak gerekir diye düşünüyorum fiyat ve menü hakkında...net bi bilgi dahilinde geleceklerin listesini yaparsak daha etkili olur bence ..

mantıklı bi araştıralım bakalım 🙂 bi kaç yeri arayalım olmadı cadde ye bizbize fasılada gidebiliriz limitsiz 80 diye hatırlıyorum 😀 ama arabasız gitmek şartı ile yapalım bu işi organizasyonu ben açtım sonra benim yüzümden insanlar ehliyetlerinden olmasın 🙁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt