Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

chip tuning

koray.cano

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
2,720
arkadaşlar genelde araştırdımda hep dizelelre yapılıyor chip tuning. bende 1.4 100bglik benzinli ibiza var acaba buna chip tuning yaptırabilirmiyim ? benzinli bir araba için bu uygulama mantıklı olur mu sizce ?
 
aracına uygulanabılıyor ama cok buyuk bır guc alınacagını sanmıyorum....
 
sadece dızeller ıcın olan bısı deıl tabıkı benınlı araca da yaptırırsın.ama tdı ve turbo araclarda yakaladıgın tork ve gucu elde etmen ımkansız cok komık rakamlar atmosferık araclar ıcın alınıyo chıp te.
 
sitemizde modifiyepit isimli sponsorumuz bu konuda size yardımcı olacaktır telefonla aramanızı salık veririm chip konusunda sponsorlarımızdan sitemiz sorumlu değildir.saygılar.
 
yabancı bir sitede listesini buldum 100 bg den 112 beygire çıkıcak torktada 126 tan 140 torka mı ne öyle birşey oluo 150 euro gibi fiyat civarlarında .. değer mi acaba tek düşüncem o çünü bu arabanın gücünü yükseltmek için başka bişi yapılmıo egr iptalim var açık hava filtrem var geriye bi chip tuning kalıyor işte kararsız kaldım ..
 
walla tork ve guc olarak anca o rakamları alırsın belkı alamssın bıle.acık hava fıltrende eger kı havayı rahat alıyorsa tabıkı guce etkısı olacktır.ama fıltre dıpte kenarda kosede bı yerde ıse guc dusmesı bıle yasrsın.
 
açık hava filtresini apart ile birlikte gaz kelebeğinin hemen solundan akünün oradaki boşluğa koydum .. rahat yerde bir sıkıntı olucağını zannetmiyorumm
 
bende chıp ısını cok dusundum fakat benım arac 75 hp oldugu ıcın senden daha dusuk degerler alıyo.ondan hıc bulasmadım senın arac 100 hp oldugundan belkı daha guzel olur.
 
Anladıgım kadarıyla araban 1.4 16V 100hp olanlardan.Yazılım ıle %10 seklınde b artıs alırsın.10-12 bg arası b artıs olur.Bu degerler atmosferık araba ıcın hc de kotu degerler degıldır.Eskı arabamda yazılım vardı ve aynı arabanın stock halı ıle arada 3 boy fark vardı.Atmosferık araba kullanyorum gerek yok gıbı mantıgın olmasın hıc b zaman,sonuc ıtıbarı ıle o arabayı fabrıkadan hc b zaman ucret talep edıp 3-5 fazla verımde 10bg ustu cıkarın dıyemezsın :)
Yazılıma ek olarak senın araban ıcın Headers,egzantırık de bulunmakta,komple egsozla headersı destekledıgındede 7-10 bg arası guc alırsın
 
Geri
Üst Alt