Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🙂 Erhan işime yaramamasından çok aracın ilk bakımının geçmesini bekliyorum..O zaman kadar dış görsellerle uğraşmak cazip geliyor..Bilgi ve paytlaşımın için çk teşekkürler..😱key:
Dün gece uzun uzun yazmıştım ama gitmiş, kısaca bahsetmem gerekirse; 7 ileri dsg konusu forumda çok tartışıldı tork limitöründen dolayı bu sebepten chip konusunu burada tartışırız diye düşünmüştüm ama olmadı, chip için sponsorlukta çıkınca konunun bir anlamı kalmadı. Silinmesini istememin sebebi budur 🙂
Sitede şöyle bir yazı var, burada da net bişey söylemediklerine göre 100 oktan nereden çıktı bende merak ettim Alp'cim 🙂
Step 4 – Programme Testing
Initial testing is run on the new ECU programme. Combining testing on the public roads and high speed testing at regional testing facilities, allows us to gather data on performance vs. fuel economy. As Revo software is used worldwide we continue the testing on varied fuel quality, from 95 ron to full race fuel.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.