/// Çektiğimiz Fotografları Paylaşalım \\\

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya5789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Duvar Ünitesi'nde yer kalmadı koyacak yer bulanıyorum..Ama hastalık ha bire alıyorum🙂Hanım ses çıkarmasın diye tozlarını bile kendim alıyorum..Gö bebeklerim onlar..Evlenmeden önce 200 taneye yakın koleksiyonumu annemin operasyonu sayesınde kaybedince yeni seriye bizzat kendim ilgilenip koruyup kolluyorum...Kendi evimi aldığım gün özel camlı katları olan dolaplar yaptırıp içerisine görselliğini artıran bir sergileme mantığındayım...Klasiklerle başladım ama model araçlara döndüm gibi..bir gün bizzat yakından incelersin Gardaşım...

İnşallah..

Çok güzel bi hobi tebrik ederim gardaşım..

da Prenses bunların altından girip üstünden çıkmıyormu 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
Birtanede ben amatör çekimimi koyayım

DSC_0020.jpg

Ekli dosyalar

• DSC_0020.jpg
    DSC_0020.jpg
    88.8 KB · Görüntüleme: 11
Duvar Ünitesi'nde yer kalmadı koyacak yer bulanıyorum..Ama hastalık ha bire alıyorum🙂Hanım ses çıkarmasın diye tozlarını bile kendim alıyorum..Gö bebeklerim onlar..Evlenmeden önce 200 taneye yakın koleksiyonumu annemin operasyonu sayesınde kaybedince yeni seriye bizzat kendim ilgilenip koruyup kolluyorum...Kendi evimi aldığım gün özel camlı katları olan dolaplar yaptırıp içerisine görselliğini artıran bir sergileme mantığındayım...Klasiklerle başladım ama model araçlara döndüm gibi..bir gün bizzat yakından incelersin Gardaşım...

Adres alayım benim araçlara ekleme yapmam lazım ulvcimmmmm abimmm 😀😀😀

39,163Konu
763,931Mesajlar
21,973Kullanıcılar
emreaSon üye
Geri
Üst Alt