/// Çektiğimiz Fotografları Paylaşalım \\\

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya5789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet paşa pes dedi Kazım da muhtemelen öyle diyecek başka çaresi yok ÇÖLLÜ desen o naif adamdır salça olmaz..Yine kaldıkmı teke tek KAAN efendi @kaanoksuz @Çöllü @tugra kazım
yok kardeş ne pesi sadece erteledim bugün gittim sırf belki çılgınlık yaparım diye hgs bile aldım .bende vazgeçmek olmaz elbet bir gün gelecem oraya

yok kardeş ne pesi sadece erteledim bugün gittim sırf belki çılgınlık yaparım diye hgs bile aldım .bende vazgeçmek olmaz elbet bir gün gelecem oraya

Nerde öyle bir herifliğini göremedik daha..İstanbul olarak hepimiz ayrı ayrı davet ettik ama icraatını göremedik paşam puhahapuhaha

Tamam senide ekledik Kazım mühendis Yalova'da doktor Antalya'da avukat sadece burda ailesi ile...eeee sende avukatı elediğine göre bende seni emedim puhahapuhaha
ters köşe oldu bu gol şimdi yenilenmesini talep ediyorum 😀 bi benim kavak videomu göster begenirse gelelim gari napalımm kısmett 😀 bayanlar onların evde toplanır erkekler sizin evde senin koleksiyonun oldugu odayada scw üyeleri girer sadee sözz 😀

ters köşe oldu bu gol şimdi yenilenmesini talep ediyorum 😀 bi benim kavak videomu göster begenirse gelelim gari napalımm kısmett 😀 bayanlar onların evde toplanır erkekler sizin evde senin koleksiyonun oldugu odayada scw üyeleri girer sadee sözz 😀

Öle Kayseri ayağı yok🙂 yimezler gadasını aldığım puhahapuhaha

39,163Konu
763,931Mesajlar
21,973Kullanıcılar
emreaSon üye
Geri
Üst Alt