/// Çektiğimiz Fotografları Paylaşalım \\\

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya5789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu fotoğrafım bizim şirketin 2011 takviminde çıktı...

yeni.jpg

guzel kare olmus ama kadrajın asagıdan dırek kesılmesı bulutları vurgulamaya calısırken goze batan b kısım olmus sankı,b de fazla sharpness kullanılmıs fotoda gren ı arttırmıs

guzel kare olmus ama kadrajın asagıdan dırek kesılmesı bulutları vurgulamaya calısırken goze batan b kısım olmus sankı,b de fazla sharpness kullanılmıs fotoda gren ı arttırmıs

Kadrajın alt kısmı çok kalabalıktı ve gözü yoruyordu mecbur kaldım 🙁 biraz fazla sharpness olmuş doğru söylüyorsun bi dahakine daha dikkat edeceğim 😱key: eleştirin için teşekkürler

Fotoğrafçı olmakta kötü ya... Mesela ben bu fotoyu çok beğendim ama sen şimdi bir sürü kusur görüyorsundur tadını çıkaramıyorsundur 😀

Fotoğrafçı olmakta kötü ya... Mesela ben bu fotoyu çok beğendim ama sen şimdi bir sürü kusur görüyorsundur tadını çıkaramıyorsundur 😀
yok canım olur mu oyle sey herkes burda emegını sergılıyo anladıgımızca dılımız dondugunce varsa eksık oları soylemeye calısyorum bende,bızde eksık yok mu tabıkıde var 🙂

Buda benden 🙂 Maşukiye fotoğraflarından..Oğuz arkadaşımız çekmişti 🙂

Ben değil Oğuz kardeşimiz çekmişti..Bir arkadaşım oynadı fotoyla ve Güzel olduğu için paylaştım 😉

39,163Konu
763,928Mesajlar
21,973Kullanıcılar
emreaSon üye
Geri
Üst Alt