/// Çektiğimiz Fotografları Paylaşalım \\\

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya5789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güleçim her şey ok da sana imza babında güzel bi yazı karakteri ayarlayalım dönünce hatırlat yavru.. 🙂

onu ben de diyicektim. daha başarılı bişey olsun, asortik🙂 Yiğidim bu arada senin mevzu yaklaşık 200-250 dolar arasında değişiyor. aylık rakam bu tabi. 3-5 teferruata gore bu değerler arası çıktı. Full yapsan 250 olur. ben de dun akşam döndüm memlekete🙂

valla dogru diyosunuz =) istanbulda bi arkdaş var PS canavarı. o ayarlamış 1-2 tane gösterdi bana. Döneyim de nasıl kullancagımı göstercek 😱

onu ben de diyicektim. daha başarılı bişey olsun, asortik🙂 Yiğidim bu arada senin mevzu yaklaşık 200-250 dolar arasında değişiyor. aylık rakam bu tabi. 3-5 teferruata gore bu değerler arası çıktı. Full yapsan 250 olur. ben de dun akşam döndüm memlekete🙂

sağolasın Natan'ım teşekkür ederim kardeşim ilgin için.. 🙂

valla dogru diyosunuz =) istanbulda bi arkdaş var PS canavarı. o ayarlamış 1-2 tane gösterdi bana. Döneyim de nasıl kullancagımı göstercek 😱

PS canavarı arkadaşına selamımı söyle ayarlicaz sana güzel bi imza rahat ol..ben de gösteririm dont worry.. 😀 😀
velakin bi Garipçe kahvaltı org. dön de yapalım yine Natan da dönmüş yuvaya..

tamam yavrum ben bilmiyodum senin bildiğini dikkatli okumamışım mesajını tamam senle de güzel bişi yaparız 😀

bi geliyim de garipçe patlatmadan olmaz

güzel yöntemler var PS bilmeye de gerek yok..dedim ya dont worry kendin bile halledersin yavru.. 😀 😀

Bayadır resim eklememişim buraya =)

dsc0501j.jpg

karar veremedim hangisi daha güzel diye yok böyle bişi.. 😀 😀 😀

bu adam bana benzenı ben b ara sırf arabaya kıtlenmıstım bu da hatunlara kılıt olmus🙂 elıne saglık 😉

sırf kitlense yine iyi abi adam şuurunu kaybetti🙂

39,163Konu
763,927Mesajlar
21,971Kullanıcılar
mfk1905Son üye
Geri
Üst Alt