Çekilin GALATASARAY geliyorr

Güzel derbi oldu,tebrikler..Bence son golde faul vardı,ayrıca 29.dakikada Semihi 45+ da Veliyi atmadı hakem..Gösteride güzeldi beğendim,bizden öğrenmişler birşeyler🙂

Dikkatimi birşey çekti bu Almeidanın yüzde yüz kaçırdıkları macın hep kırılma anları oluyor ve Beşiktaş kaybediyor,gecen seneki Fener maçı atsa 3-1,dünkü Galatasaray macındada atsa iş bitmişti..

öncelikle galatasaraya tebrikler, ardından, gösteri güzeldi de, imbom güzeldi, c olmadı..son olarak ta, ulan almeida, ulan almeida..

almeida kafayı iyi vursa siz almıştınız maçı 🙂

beşiktaşlı olarak galatasarayı tebrik ederim. gerçekten iyi maç oldu. tribünleri çok beğendim

Her iki takımda iyi mücadele etti kazandık mutluyuz gururluyuz GALATASARAY'lıyız.......

Taraftarmı..?😱Yok böyle taraftar muhteşem tek kelimeyle harika.........

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ULTRASLAN........

Kıskananlar varrrr ??????? MaaşallahMaaşallah :drink:
Süt kardeşler sizi😀

Güzel derbi oldu,tebrikler..Bence son golde faul vardı,ayrıca 29.dakikada Semihi 45+ da Veliyi atmadı hakem..Gösteride güzeldi beğendim,bizden öğrenmişler birşeyler🙂

Dikkatimi birşey çekti bu Almeidanın yüzde yüz kaçırdıkları macın hep kırılma anları oluyor ve Beşiktaş kaybediyor,gecen seneki Fener maçı atsa 3-1,dünkü Galatasaray macındada atsa iş bitmişti..

pankart acmasını beceremeyen fener taraftarından mı ogrenmısız ahahahahaha 😀 😀

Zigor sen biliyorsun aslında kareografileride hatırlamak istemiyorsun🙂🙂

ya allah aşkına neyi biliyoruz bunun kıralı biziz arkadaş yakın zamanda yapmaya çalışırsınız görürüz....sizin şu tinerci sefamı yapacak bunları puhahapuhaha

NOT: burda sadece tebrikleri konuşulsun lütfen.......😎

Seviyorum sizi Galatasaraylı kardeşlerim,siz olmadan lig çekilmiyor valla,hoşgeldiniz lig yarışına yıllar sonra size kucak dolusu tebrikler🙂

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt