yozgat
Kayıtlı Üye
Valla çıkma da çok para nerdeyse servisle aynı para oluyorSelam arkadaşlar aracımı aldığımdan beri aradığım çeki demiri kapağı lazım , fiyatı serviste biraz pahalı, çıkma (renk fark etmez) olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi veya nasıl bir çözümü olabilir.
Çıkmcıda 40-50 arası ister bulursan eğer başka servisleri de ara daha uygun fiyat veren servisten al çıkma zor bulunuyor sticker boşlukta olmaz altına plastik bir parça uydur öyle tuttur onu kaplama yapabilirsin yada üzerine etiket yapıştırarak çözebilirsinizservise sordum 60 tl demişti, çıkmacılarda daha uygun olur dediler ama bulamadım bir türlü scw logosu derken nasıl bir şeymiş 🙂
servisde kaç paraki 🙂 parçayı bulmak biraz şans işi............Selam arkadaşlar aracımı aldığımdan beri aradığım çeki demiri kapağı lazım , fiyatı serviste biraz pahalı, çıkma (renk fark etmez) olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi veya nasıl bir çözümü olabilir.
çıkmaz kanısındayım...cunku tamponu tamamlayan parça cıkma tamponun kapağını vermezler düşüncesindeyim.ben iki tane fr dikiz kapağı aldım krom 116 lira cifti parmak kadar şeyi 60 mı dıyolar hayret şaşırdım...serviste yaklaşık 10 ay önce sordum 60 felan demişti. bende şansımı deneyim dedim bakalım yardımcı olacak birisi çıkacak mı 🙂