Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 stella aracımda cd çalar mevcut ama aldıgımdan beri ya mezdeke yada radyo ne çalarsa onu dinliyorum bi kaç kere ses cd si oluşturdum ama olmadı evdeki teybim çalıştırırken araba CD ERROR diyo ..
KORSANA HAYIR mı yani ?
benimkinde de benzer sorun vardı cd oluşturup arçta dinledikten kısa bi süre sonra cd yanıyodu bir daha cd yapmak zorunda kalıyodum ama artık fm transmitterle bu sorunu aştım🙂
TDK.CD-R AUDIO RECORD media markta satılıyor. Özellikle cd cekerken yavaş cekerseniz daha iyi oluyor ve windows media player çekiyorum. cd resmi :ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bide bu cd denerseniz belki problem yaratmaz.
Aynı sorunu yaşıyoruz... track olarak yüklemeniz lazım... Yavaş yazdırmak ve kaliteli bir cd ye yazmak ömrü uzatıyor... Ama maalesef işine geldiyse okuyor gelmediyse cd eror😎 Orijinalde bile zamanla aynı dıkıntı ortaya çıkabiliyor.. Fm transmitter çözüm olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.