Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cam temizligi

can54

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Nis 2020
Mesajlar
9
Yaş
35
Arkadaşlar aracın camları temizlerken kurudumu leke kalıyor sizin önereceginiz bir bez var mı camlarını silmek için?
 
Gazete kağıdını buruşturup cam sil ile temizlik yapıyorum şimdiye kadar hiç leke kalmadı.
 
Gazete kağıdını buruşturup cam sil ile temizlik yapıyorum şimdiye kadar hiç leke kalmadı.
Aynen bu şekilde leke kalmaz.

Ya da iyice temizlendikten ve kuruladıktan sonra kuru/çok hafif nemli bir mikrofiber bezle biraz üzerinden geçerseniz gene su lekesi kalmayacaktır.
 
1 birim ipa 1 birim su,şeklinde olan karışım ile cam silmek için uygun olan kaliteli bir bez ile,güzel sonuç alabilirsiniz.daha önceki yazılan önerileri de deneyebilirsiniz güzel sonuçlar verecektir.bez için önerim size,Rossmann markası cam bezidir.hem araç hem tüm cam yüzeylerde,tüğ bırakmadan güzel bir parlaklık yakalarsınız. Linki aşağıdadır.

 

şimdi anladım,bu bez bende de mevcut ama eskidi,kaporta için kullanılır bu bezler genelde,cam için çok tercih edilmiyor bildiğim ama sonucu sizde iyiyse elbette kullanmanızda sakıncı olmaz.ben genelde camdaki kaba suyu önce kurulama bezi ile alırım ve ardından Cam bezi ile güzelce siler parlatırım.
 
Geri
Üst Alt