Cam silecek suyu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgunay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgunay

Kayıtlı Üye
arkadaslar malum havalar eksi derecelere inmeye basladi. Haftasonu cam suyum dondugu icin su gelmiyor diye dusundum. -30 yazan bir sise su koydum yaklasik 2 litre kadar aldi cam suyu deposu. Sabah tekrar denedigimde yine su donmustu. Oneriniz nedir durumla ilgili , sicaklik -3 tu.

güzel kardeşim zenginler gibi yaşayacaksın çare yok kışın güney yarımkürede yazın kuzey yarımkürede. şakamızı hoş gör🙂)

bir avmye 1 saat çekeceksin. çözülünce konsantre satılan antifirizlerden alacaksın. Yada saf antifiriz dök. Adam -30 yazıyor ama çakma ürün. Ben 1 litresini 10 liraya alıyorum. adam 5 litre 8 tl satıyor. Sonra bu sorunlar yaşanıyor. Geçmiş olsun

a101 de satılan ürünü kullanıyorum ya da bim de satıldığı zaman oradan alıyorum.
5 litresi 4.95...
Gayet memnunum. İzmir'deyim ama izmir'in biraz dışı olduğu için eksi dereceleri de görüyorum.
Ben 2 ye 1 oranda kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
Acaba sende ki sorun su mu donmuş yoksa su donduğu için zorladıysan acaba sigorta mı attı ?
Bence o koyduğun ürünü bir daha koyma demek ki sizin orada o ürün işe yaramıyor...

Motor calisiyor hocam hatta isi yukselince su da geliyor. Sanirim urun kaynakli direk urunu koydum ustelik su katistirmadan. Baska birsey denemek en mantiklisi. Tesekkurler.

Konu disi olacak ama benim sag su fiskirtma yeri biraz on camin alt kismina dogru vuruyor. Bunu ayarlamanin bir yolu yok mu acaba, eski araclarda igne yardimi ile yapiliyordu ama seat cordoba 1.4 tdi stylance aracimda bu islemi yapamadim maalesef

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt