Cam Rüzgarlığı Gerekli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ULU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en fazla uğultu yapar yüksek hızlarda 🙂 ıslanmayalım yahuu, izmire giderken annemle dedim kadıncağız dışarıyı net görsün hd kalitesine getireyim camlarda açıktı bi su vurduk cama silecekte çalışınca allahu ekber, kadının üst baş mahvoldu yahu 🙂 kaş yapalım dedik göz çıktı 🙂

yahu insanın canını sıkıyor demi ayhan 🙂

Benımde hoşuma gitmedi o iş yaa bide dedigin gibi kapılarda leke kalıyor kırmızı ışıkta durunca onu siliyorum sonra ugraş bende takıntılıyım arabanın bır yerınde leke fln oldumu 🙂 özelliklede içi dışı kirlensede çok önemli degil....

• Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Benımde hoşuma gitmedi o iş yaa bide dedigin gibi kapılarda leke kalıyor kırmızı ışıkta durunca onu siliyorum sonra ugraş bende takıntılıyım arabanın bır yerınde leke fln oldumu 🙂 özelliklede içi dışı kirlensede çok önemli degil....

yahu kapı tutamağının yanındaki 20 cm döşeme Allah inandırsın 41 renk oluyor ya zannedersin yanık lekesi töbe estf. 🙂 elimde ıslak mendille direksiyon sallıyorum, sinirlerim tepeme çıkıyor 🙂 farz abi farz cam rüzfarlık gerekli bize başka türlü başedemeyiz 🙂

yahu kapı tutamağının yanındaki 20 cm döşeme Allah inandırsın 41 renk oluyor ya zannedersin yanık lekesi töbe estf. 🙂 elimde ıslak mendille direksiyon sallıyorum, sinirlerim tepeme çıkıyor 🙂 farz abi farz cam rüzfarlık gerekli bize başka türlü başedemeyiz 🙂

Hahahahahahaha Murat ben açmıyorum camı aga ruzgarlık olmaz hahahahaha honda degıl kı bu cıvıc olsa tmm ama kaba durur gibi ...
bugu oldumu mecbur zengin işi klima açıyorum 🙂

yahu, neyse ben bulursam alıp takıcam 🙂 beğenirsem ne ala beğenmezsem @dadaş34 dedimişti bana takma diye ben dinlemedim derim 🙂 @AyhanGny gibi zengin işi klimaya devam ederim 🙂

Sakınan göze çöp batar arkadaşlar sizin çocuk yok heralde benim 3 yaşında bir kızım var arabanın içi obiçim

Beni EDS'ler İYİ Tanır

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt