Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arabamı detaylı iç-dış temizliğe verdim. Şuan sol ön cam otomatiğinin 2.kademesi çalışmıyor yani 2. basışta tamamen açılıp-kapanan cama artık açılıp kapanana kadar basmak zorunda kalıyorum sebebi nedir?
Cam açma kapama tuşunu yukarıya kaldırdıktan sonra cam kaldırma tuşunu tekrar yukarı konumunda bir iki saniye tutacak şekilde bekle. Kodlamayı bu şekilde yapmış olursun. Dene eğer olmazsa düğme ile ilgili sorun olmuş olma ihtimali kuvvetle muhtemeldir
Mert abi yani ilk konuma kaldır sonra ikinci konumda 2 saniye kadar tut mu diyorsun anlamadım? cam açma-kapama tuşu dediğini ilk konum, cam kaldırma dediğini de 2.konum olarak anladım doğru mu?
Mert abi yani ilk konuma kaldır sonra ikinci konumda 2 saniye kadar tut mu diyorsun anlamadım? cam açma-kapama tuşu dediğini ilk konum, cam kaldırma dediğini de 2.konum olarak anladım doğru mu?
Bak şimdi camı kaldırdın tuşu parmağın ile tutarak ve cam tamamen kalkıp kapandı değil mi ? Bu işlem sonrasında cam tuşunu yeniden yukarı kaldırma konumunda 3-4 saniye çekili şekilde tutuyorsun cam moturu kodlama yapmış oluyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.