Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ii hafta sonları. benim bi sorum olaacak. bu arabanın camındaki su lekeleri beni deli ediyo. güneş ışığ düşünce daha çok belli oluyo. kireç gibi sanki. bunu ne ile temizleyebilirim. teşekkürler şimdiden cevaplar için.
sirke ile çıkar 2-3 litre sirkeye 1-2 litre su ekleyip aracı komple sünger ile yıkayıp sonrasında tazyikli su ile durulayın ardından bulaşık deterjenı (pril vs.) ile yıkayın sonuç mükemmel olur.
Sonucu silerken görürsünüz zaten sirkeyi araç üzerinde fazla bekletmeyn.
2-3 litre sirke biraz fazla olur Burak 😀
En güzeli bizim yaptığımız gibi cila, boya koruma yapın, cilayı camlarada uygulayın. Hem lekeleri alır hemde yağmur kaydırıcı görevi görür bir süre 😉
2-3 litre sirke biraz fazla olur Burak 😀
En güzeli bizim yaptığımız gibi cila, boya koruma yapın, cilayı camlarada uygulayın. Hem lekeleri alır hemde yağmur kaydırıcı görevi görür bir süre 😉
Abi ben virtus 453 marka teflon içerikli cila kullanıyordum, onu bitirmek üzereyim. Veya Meguiar's NXT de tavsiye ederim. Şimdi Adana ekibi olarak bidonla Meguiar's hi-tech yellow wax aldık. 500ml. lik şişelerde paylaşıyoruz. İsteyen olursa kargolayabilirim fazla var elimizde 🙂 Bu iki marka ürünüde tavsiye ederim, her türlü cilayı camlarada uygulayın su izi falan kalmıyor ve su kaydırıcı görevide görüyor.
Lastik parlatıcı ile birlikte aldığımız bidonlarıda göstereyim 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.