Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam Filmi

Dogukan benden söylemesi, yarım yap. Bir arkadaş yanları 2 en önü de 1 yaptı geceleri önünden geçen insanları zor görüyomuş :D

Benim yanlar 1 en ön yarım, tam olması gerektiği kadar. Sabahları içi görünüyo ama çok değil. İçerden bakıldıgında ise ilk 2-3 günden sonra alışınca sanki cam filmi yokmuş gibi sürüyosun arabayı.

Akşam üstü saat 6 civarı çekilen bir fotograf:

ewerwerwerwer.jpg


İki aracın da ön cam yarım. Benmkisinin yanlar 1 diğerinin yanlar 2.



img3501k.jpg


Bu resimde de en soldaki 2 arabada ön camlarda film yok. Ortada benimkisi zaten. Yanımdaki ön yarım yanlar 2. En sagdaki ise ön 1 yanlar 2. Görüldüğü gibi onun içerisi hiç görünmüyo gibi bişey.
 
eğer diğerleri en az 1-2 olursa o kadar açık kalmaz güven bana..

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

hatta yanları da en az 2 yap kardeşim..

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

5 üzerindense..

Aynen kanka 2 numara istiyorum belki daha fazlada olabilir...
 
Bence yanlar iki önü 1 yaptır :) Akşamları zaten hepsi karanlık gözüküyo önden ama gündüz 0.5 ile eskisinden çok bişe değişmeyecek :)
 
arakadaşa Z......T ta 3e 1 yaaptırdık ıcerısı gorunmuyodu dısarıyı gormedede cok buyuk problem yoktu gunduz aracta sanroof oldugundan onu actıgında yanı tentesını actıgında ıcerısı gorunuyodu..gayet gusel olmustu...
 
Dou sen güven bana kardeşim ön cam fazla kararırsa polisle başın derde girer zaten..
aracın da beyaz..
 
Aynen Melih güzel olmuş sizinkiler benim arabada beyaz şimdi yanları 2 numara düşünüyorum ondan şüphe içinde kaldım... =)
 
Doukan düşünmeden 1 numara yaptır. 0.5 tat vermez emin ol
 
yavru senin 3 benim 2 aşağı yukarı..
yarın bakar karar verirsin ben olsam ön yarım yanlara 3 yapardım ama..
gece geri geri giderken biraz dikkat etcen park sensörüne güvencen kardeşim..
 
dogu bence ole dısarıyı gormucek kadar kasmaz.arka camdan dısarıyı gormuyomusun?tabıkı gorusu kısıtlar ama cam buyuk oldugu ıcın arka cam gıbı kısıtlamaz
 
Geri
Üst Alt